Özgür Yılmaz Avrupa üçüncüsü

Bayburt Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcusu Özgür Yılmaz önemli bir başarıya imza attı...

Özgür Yılmaz Avrupa üçüncüsü
Bayburt Postası - Bayburt Judo İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, Hirvatistan'ın başkenti Zagreb'te, 15-18 Haziran tarihleri arasında 32 ülkeden 790 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen, Avrupa Veteranlar Judo Şampiyonası'nda Bayburtlu sporcunun da ilk üçte yer aldığını belirtti.

Özdemir, yaptığı açıklamada, kentte geçmişi 2013 yılına dayanan judo'nun her geçen gün daha da iyiye gittiğini bildirdi.

Sprocularının judo da gerek Bayburt, gerekse de Türkiye'de önemli başarılar elde ettiğini ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:

"32 ülkeden sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Bayburtlu sporcularımızda kendilerini ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Zagreb'deki şampiyonaya katılan Bayburt Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcumuz Özgür Yılmaz önemli bir başarıya imza attı. Sporcumuz Yılmaz, artı yüz kilogramda Avrupa 3. olarak ülkemize bronz madalya kazandırdı. Bu gururu ilimize ve ülkemize kazandıran sporcumuza teşekkür ediyorum."

Özdemir, açıklamasında ayrıca, Bayburt Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı Şerif Bayram ve Bayburt Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü'ne katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Anahtar Kelimeler:
Özgür YılmazJudo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Geyri Dayi 7 yıl önce

Helal olsun usaglar!

Avatar
Taha mermer 5 yıl önce

Judo insanın bedeninin zihninin çalıştığını anlar judo ataya saygı sporudur