Kaymakam Coşkun sporcularla bir araya geldi

Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun, ilçede sportif faaliyetlerde bulunan gençlerle bir araya geldi.

Kaymakam Coşkun sporcularla bir araya geldi
Bayburt Postası - Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer ile birlikte Kapalı Spor Salonunda antrenman yapan güreş takımı ve okçuluk takımını ziyaret eden Coşkun, sporcularla ve antrenörleriyle sohbet ederek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hayrettin Öner'den faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Futbol sahasında antrenman yapan U-13 ve U-19 futbol takımı antrenmanını izleyen Coşkun, geçmişte Bayburtspor teknik direktörlüğü de yapmış olan tecrübeli antrenör  Turan Yılmaz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Coşkun ve Belediye Başkanı Güer, futbolcularla çekilen hatıra fotoğrafının ardından antrenman sahasından ayrıldı.

Coşkun ve Gürer’e ziyaretlerde İlçe Emniyet Amir V. Veliaddin Özer ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Hayrettin Öner eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.