Judo'da uluslararası başarılar kazanan sporcular ödüllendirildi

Vali Ali Hamza Pehlivan, Uluslararası müsabakalarda derece elde eden Judocuları altınla ödüllendirdi.

Judo'da uluslararası başarılar kazanan sporcular ödüllendirildi
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, 15-18 Haziran 2017 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü olan Özgür Yılmaz ile Judo’da Dünya Üçüncülüğü derecesi bulunan Hasan Yılmaz’ı makamında ağırladı.
 
Milli Sporcuların elde ettikleri başarılarla uluslararası arenada bayrağımızı göndere çektirdiklerini ve ülkemizi gururlandırdıklarını ifade eden Vali Pehlivan, Özgür Yılmaz ve Hasan Yılmaz’ın bu anlamda gençlerimize örnek olduklarını belirtti. Vali Pehlivan, gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerinin judo ve benzeri sporlar sayesinde daha sağlıklı gerçekleşeceğine dikkat çekerek Bayburt Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde Türkiye adına ter döken her iki milli sporcuya Bayburt'a sundukları katkılar dolayısıyla teşekkür etti. Milli Judocuları başarıları dolayısıyla altınla ödüllendiren Vali Pehlivan her iki sporcuya katılacakları müsabakalarda başarılar diledi.
 
Valilik makamında gerçekleşen törende Milli Sporcular Özgür Yılmaz ve Hasan Yılmaz’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Karslıoğlu, Bayburt Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şerif Bayram ile Judo Antrenörü Seçkin Ofluoğlu eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.