Gürkan Kovar'dan 4 madalya birden

Bayburtlu kayakçı Gürkan Kovar, Erzurum'da düzenlenen Alp Disiplini kayak yarışmalarında 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

Gürkan Kovar'dan 4 madalya birden
Bayburt Postası - Bayburtlu kayakçı Gürkan Kovar, Erzurum'da düzenlenen Alp Disiplini kayak yarışmalarında 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı. Bayburt'u Erzurum'da düzenlenen Alp Disiplini A1 ve A2 Ligi Final Yarışmaları U14 Kategorisi yarışmalarında temsil eden Gürkan Kovar, 1. gün büyük slalom yarışında bronz madalya ve 2. gün büyük slalom yarışında slalaomda altın madalya, 3. gün paralelde gümüş madalyın sahibi oldu. 

Kovar, 2017-2018 tüm yarışma ortalaması ile de Türkiye 2.'lik kupası aldı. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Köse, Alp Disiplini A1 ve A2 Ligi U14 Kategorisi yarışmaları sonucunda madalya kazanan Gürkan Kovar'a ve antrenörüne teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alipolat1990 6 yıl önce

here

Avatar
Bshs 6 yıl önce

Torpilli gitti milli takima alir tabi