Gençosman'da 'Diyar'ı üçledi!

Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor ligdeki en güçlü rakibi Diyarbekirspor’u rahat geçti.

Gençosman'da 'Diyar'ı üçledi!
Bayburt Postası - Temsilcimiz 11. hafta sonunda zirvede arayı da açtı. En yakın rakibinin 6 puan önüne geçen Bayburt İl Özel İdare; yönetimi, teknik heyeti, sporcusu ve taraftarıyla şampiyonluğa kilitlendi.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta 11. hafta maçları tamamlandı. Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor ligdeki en güçlü rakiplerinden Diyarbekirspor’u Gençosman’da ağırladı. Saat 13.00’te başlayan maça konuk ekip daha iyi başladı. 5. dakikada Alişan Şeker’in kalesinde devleşiği pozisyonun ardından 7. dakikada bu kez tehlikeli atak gol ile sonuçlandı. Konuk ekibi 1-0 öne geçiren golü Mustafa Aydoğdu kafa ile attı.

Maçın ilk çeyreğinden itibaren oyunu eline alan temsilcimiz zaman zaman net gol pozisyonlarına da girdi. 26. dakikada Feyyaz net gol poziyonunda topu dışarı atarken, 44. dakikada ise kalecinin de olmadığı poziyonda Selçuk’un vuruşu direğin üstünden dışarı çıktı. İlk yarı böyle bitecek derken sahneye İsmet Kavuştu çıktı. Ceza sahası içine yapılan ortada top önüne düşen İsmet, sert bir vuruşla ilk yarıya noktayı koydu. 1-1



Maçın ikinci yarısında temsilcimiz kendine yakışan oyunu sergiledi. Sık sık rakip sahada beliren ve birçok pozisyonda sonuca gidemeyen temsilcimiz, 69. dakikada öne geçtiği golü buldu. Feyyaz’ın düşürüldüğü pozisyonda ceza sahası dışında verilen serbest vuruşta topun başına Serdar Eyilik geçti. Serdar’ın şık vuruşu topu filelerle buluşturdu. 2-1

Golün ardından da atak futbolunu sürdüren Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor, 6 dakikalık uzatma süresinde bir gol daha buldu. Kontra atakla ceza sahasına giren Serdar ve Haydar ikilisi paslaşarak rakiplerini geçti. Serdar’ın çıkardığı topu düzgün bir vuruşla Haydar gole çevirdi.

3-1 biten maçın ardından Gençosman’da şampiyonluk şarkıları söylendi.

Temsilcimiz 12. Hafta maçında ligdeki bir başka güçlü ekip Kocaelispor’un konuğu olacak.



11. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt İl Özel İdare – Diyarbekirspor: 3-1
Ankara Adliyespor - Bucaspor: 0-1
Gölcükspor - Turgutluspor: 0-1
Çorum Belediyespor - Bağcılar SK: 4-1
Karacabey Birlikspor - Serik Belediyespor: 1-1
Muğlaspor - Payasspor: 2-0
1461 Trabzon - 24 Erzincanspor: 1-1
Cizrespor - Kocaelispor: 0-0
Fatsa Belediyespor - Halide Edip Adıvar SK: 3-1

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şampiyon 5 yıl önce

Takımı tebrik ediyorum
Alişan Şeker i ayakta alkışlıyorum.

Avatar
Bamsibeyrek 5 yıl önce

InsaAllah sampiyon oluruz seneler sonra bayburtumuzu ikinci ligde goruruz