Derebaşı Virajları büyük kapışmaya hazırlanıyor

Şampiyon Ralli Pilotu Red Bull sporcusu Yağız Avcı ile Rus Team Kamaz Master Pilotu Dmitry Sotnıkov, ağustos ayında dünyanın en tehlikeli yolu olan Bayburt sınırları içerisinde yer alan Derebaşı Virajları’nda karşı karşıya gelecek.

Derebaşı Virajları büyük kapışmaya hazırlanıyor
Bayburt Postası -Büyük kapışma öncesi daha önceden alana gelen ve coğrafyaya hayran kalan şampiyon sporcular, yaklaşık 1 haftadır ise alanda hazırlık yapıyor.

Red Bull sponsorluğunda gerçekleşecek olan kapışma öncesi Derbaşı Virajları’nda çekimler yapan pilotlara sağlık akipleri, askeri personel eşlik ediyor. Sisli havada etap etap çekimler gerçekleştiren pilotlar dün çalışmaları tamamlayarak bölgeden ayrıldılar.

Yarış öncesi alanda etapların son kontrolünü yapan ve demo çekimler yapan sporcular, ağustos ayı için planlanan yarışın bölgeye farklı bir heyecan katacağını ilettiler.

Türkiye Otomobil Şampiyonu Yağız Avcı ile Dakar Rallisini 16 kez arka arkaya kazanan Team Kamaz Master Pilotu Dmitry Sotnıkov kapışmasının Derebaşı Virajlarının dünya çapında şöhretine şöhret katması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.