Çatıksuspor’dan Başkan Memiş’e ziyaret

BAL Ligi'nde Bayburt temsil etmeye hak kazanan Çatıksuspor Belediye Başkanı Mete Memiş'i makamında ziyaret etti.

Çatıksuspor’dan Başkan Memiş’e ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Amaör Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüsleyerek önümüzdeki sezon Bayburt’u Bölgesel Amatör Lig’de (BAL)  temsil etmeye hak kazanan Çatıksuspor Başkanı Bahri Oğul ve yönetim kurulu üyeleri ile Çatıksu Köyü Muhtarı Halit Emre Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret ettiler.

Çatıksuspor’un Bayburt’u Bal Liginde en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını ifade eden Başkan Memiş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çatıksuspor’a Bölgesel Amatör Lig’de başarı temennisinde bulundu.  

Kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Belediye Başkanı Memiş’e teşekkür eden Kulüp Başkanı Oğul ile köy muhtarı Emre ise çalışmalarında başarı dileklerinde bulunarak, Çatıksuspor atkısı ve flaması hediye ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.