Çalhanoğlu, Veteranlar Milli Takımı'nda

Hüseyin Çalhanoğlu, Türkiye Veteranlar Milli Takımı'na çağrıldı.

Çalhanoğlu, Veteranlar Milli Takımı'nda
Bayburt Postası - Kıbrıs Veteranlar Milli Takımı ve Türkiye Veteranlar Milli Takımı arasında oynanacak karşılaşmaya Bayburtlu Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu'da davet edildi. 

TMVFL (Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi) Federasyonu, ulusal ve uluslararası platformda da organizasyonlarını  sürdürüyor.

TMVFL Milli Takımı Kıbrıs’ta Kıbrıs Veteranlar Milli Takımıyla Lefkoşa'da karşılaşacak. Türkiye Masterler ve Veteranlar Milli Takımına AC Milan ve Bayburt Grup Özel İdarespor'da forma giyen milli futbolcularımız Hakan Çalhanoğlu ve Muhammed Çalhanoğlu’nun babası ve aynı zamanda Bayburtspor Veteranlar takımında da forma giyen Babası Hüseyin Çalhanoğlu da kadroya davet edildi.

Futbola tutkunluğu çok eskilerden...

Bayburt'ta futbola başlayan ve amatörde Konursuspor formasını uzun yıllar giyinen Hüseyin Çalhanoğlu, futbol tutkunu biri olarak kendisini tanımlıyor. Evlendikten sonra Bayburt’tan Almanya’ya göç eden Çalahanoğlu, burada da futboldan kopmayarak 1992’de arkadaşlarıyla Turanspor Mannheim isimli bir takım kurdu. Takımın teknik direktörlüğünü üstlenen Çalahanoğlu, küçük oğlunu bu takıma aldı ve böylece Hakan Çalhanoğlu’nun futbol macerasını da başlatmış oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.