Bayburt İl Özel İdarespor ilk mağlubiyetini aldı

Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor sezon başından bugüne sürdürdüğü yenilmezlik ünvanını Gölcük’te bıraktı.

Bayburt İl Özel İdarespor ilk mağlubiyetini aldı
Bayburt Postası -  Düşme hattına yakın olan ve alenen Kocaelispor’a destek veren açıklamaları ile tepkiler çeken Gölcükspor, temsilcimiz karşısında 2-1 galip geldi.

Maçın ilk yarısında bulduğu pozisyonları cömertçe harcayan Bayburt İl Özel İdare, maçın ikinci yarısında ise kendisinden beklenen futbolu sahneye koymadı. Temsilcimizin tek golünü ilk yarının uzatma dakikalarında penaltı atışından Serdar Eylik kaydetti.

20. hafta karşılaşmasında 2-1 mağlup olan temsilcimiz 45 punla ligdeki liderliğini sürdürüyor. En yakın takipçisi Kocaelispor ise Turgutluspor deplasmanında 2-1 kazanarak puanını 40’a yükseltti. Temsilcimiz 21. hafta karşılaşmasında Gençosman’da Turgutluspor’u ağırlayacak.

‘Bayburtlu Dostlar Meclisi’

Öte yandan İstanbul, Gölcük ve çevre illerden Bayburtlular maça adeta akın etti. Sosyal medya hesabından maçı naklen yayınlayan ‘Bayburtlu Dostlar Meclisi’ adlı topluluk ise dünyadaki tüm Bayburtlular'a maçı takip etme imkanını sundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu 5 yıl önce

Öncelikle Bayburt Postasını kutluyor ve tebrik ediyorum. Çünkü "Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor " dediği için. Diğer Bayburt Medya kuruluşlarında ve hatta nerdeyse tüm Bayburtluların ağzında "Bayburt Spor" ifadesi sürüp gidiyor. Kanunen ismini değiştirin "Bayburt Spor" olarak adlandırın. Gençler Birliğine "Ankara Spor " Ankaralılar demiyor. Kulübün Başkanı bile "Bayburt Spor " diyor.Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor' a başarılar diliyorum.

Avatar
Rıfat 5 yıl önce

Gölcük Kocaeli nin ilçesi tabiki Kocaelisporu destekliyecek. Gölcük Kocaelispor ludur.

Avatar
Gölcük yenemiyorsan iki kere düşün 5 yıl önce

İş bence zora girdi