Bayburt İl Özel İdarespor'da belirsizlik sürüyor

Bayburt Grup'un sponsor desteğini çekmesinin ardından isim değişikliğine giderek Bayburt İl Özel İdarespor olarak yoluna devam eden profesyonel lig temsilcimizde belirsizlik sürüyor.

Bayburt İl Özel İdarespor'da belirsizlik sürüyor
Bayburt Postası - Geçiçi yönetimle yola devam edilen ve yeni bir yapılanmadan söz edilen süreçte şuana kadar somut bir adım atılmadı. 

Profesyonel lig takımlarının transfer görüşmelerini sürdürdüğü ve Temmuz ayının 15'inden sonra kamp sezonuna gireceği ortamda Bayburt İl Özel İdarespor ise ortada kalmış durumda. Takımın lige katılması için geçici bir yönetim oluşturulan Bayburt İl Özel İdarespor zor durumda. 

Öte yandan TFF 3. Lig’de yer alan ekiplerin hangi grupta mücadele edeceği çekilen kura ile belli oldu. Bayburt İl Özel İdare'nin geçtiğimiz yıllara oranla en zor grupta yer aldı. Bayburt İl Özel İdarespor, genelde ekonomik olarak güçlü olan şehirlerin takımlarından oluşan 3. Grup'ta yer aldı.
 
Sarıyer Orhan Saka Amatör Evi’nde çekilen kura sonucu 3. Grup’ta mücadele edecek takımlar şu şekilde sıralandı: 
 
1461 Trabzonspor 
Anadolu Bağcılar Spor Kulübü 
Anagold24 Erzincanspor 
Ankara Adliyespor 
Bayburt Grup Özel İdare 
Bucaspor 
Cizrespor 
Çorum Belediyespor 
Diyarbekirspor 
Fatsa Beledityespor 
Gölcükspor 
Halide Edip Adıvarspor 
Karacabey Birlikspor 
Kocaelispor 
Muğlaspor 
Payasspor 
Serik Belediyespor 
Turgutluspor 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalçın 6 yıl önce

Öyle has oldu ki cebinden üç kuruş çıkarmayanlar yönetimi eleştiriyor hadi bakalım sahip çıkın kulübe profesyonel ligde olmayı bile anlayamadınız yönetimi eleştirdi iz eleştirenler niye aday değil

Avatar
Ünsal usta 6 yıl önce

Benim memleketim herkes herşeyi biliyor ama iş paraya dayandımı ortada kimseyok adamları istifaya çagıran kardeşlerim işbaşına (dalgasız denizde herkes kaptan...)

Avatar
Serdar 6 yıl önce

Valla önceki seneler bu takım sahipsiz kalmaz Bayburt grup giderse biz varız diyenler hadi elinizi taşın altına sokun bakalım öyle uzaktan boş boş konuşma ile olmuyor bu işler şimdi icraat zamanı hadi dökün bakalım heybenizdekileri...

Avatar
Eren 6 yıl önce

İstanbullu zenginler alacakmış

Avatar
misafir25 6 yıl önce

Bu sene tekrar Bal Ligindesiniz hayırlı olsun....Şampiyon Erzurum....

Avatar
Ednan 6 yıl önce

vah beni sahapsız bayburt!

Avatar
Kumeyeeee 6 yıl önce

Turibunden istifa die bagiranlar dan para toplayin:)

Avatar
serdar 6 yıl önce

1 kasım seçimleri öncesinde sosyal medyada dolaşan bir video vardı. AKP 2-0 yapsın biz yeni futbolcular transfer edeceğiz diye taraftar gruplarından birisinin salonunda.Bayburt grup yöneticileri tarafından. Milletin paraları ile millete ağalık ettiniz. Millette kendi parasıyla kendine ağalar yarattı.
Sonuç bu işte. Hatırlıyorum da Kavcıoğlu bey İtanbuldan bir grup beyefendi ile resimler çektirip iş yapmaya geliyoruz diye propaganda yapıyordu. Bayburt Yüzyılın fırsatını yakaladı diye sallıyorduk sosyal medyadan ve hepimiz birer siyaset uzmanı kesilmiştik.. Bize hem haktır hemde müstehaktır.