Bayburt İl Özel İdarespor 9 futbolcuyla sözleşme imzaladı

TFF 2. Lig’de mücadele edecek temsilcimiz transfere hızlı girdi.

Bayburt İl Özel İdarespor 9 futbolcuyla sözleşme imzaladı
Bayburt Postası - İstanbul'da görüşmelerini sürdüren transfer komitesi 9 futbolcuyla birden anlaşma sağladı.

İstanbul Çekmeköy'deki Viya Hukuk Bürosu'nda gerçekleşen imza töreninde 7 futbolcuyu renklerine bağlayan temsilcimiz toplamda 9 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Dış transferde; Bodrumspor'dan Emre Şahin Sivas Belediyespor'dan Ali Aydın, Kahramanmaraşspor'dan Ethem Ercan Pülgir, Zonguldak Kömürspor'dan Gencay Ertan'la anlaşan temsilcimiz, iç transferde ise İsmet Kavuştu, Alişan Şeker, Yusuf Onur, Volkan Çekiç ve Niyazi Çolak'la sözleşme yeniledi.

Kulüp Başkanı Muhammet Karaoğlu, transfer komitesi olarak bir süredir çalışmaları sürdürdüklerini ve İstanbul'da yapılan törenle 9 futbolcuyu takıma kazandırdıklarını söyledi. İstanbul'da kendilerini ağırlayan Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman'a ve Cem Sarıcan'a teşeşşür etti.  
 
Göreve geldiklerinden itibaren ilk olarak tesisleri ele aldıklarını ve mevcut tesisleri 1 kat daha artırarak daha modern bir hale getirdiklerini söyleyen Karaoğlu, tesislerde bulunan idman sahasını da elden geçirdiklerini ve ayrıca tesislere fitnes salonu eklendiğini kaydetti. 

'Bayburtspor Store' açılacak

Başkan Karaoğlu, kulübe gelir getirecek girişimlerde bulunduklarını ve bu anlamda Cumhuriyet Caddesi üzerinde 'Bayburtspor Store açacaklarını ve kulübün lisanslı ürünlerini satışa sunacaklarını belirtti. 

Transfer çalışmalarının sürdüğünü de aktaran Karaoğlu, yeni sezona en iyi şekilde gireceklerini kaydetti. 







Anahtar Kelimeler:
Bayburt Il öze Idarespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 69 5 yıl önce

Düşer bu sene bu takım tekrar başa sarar

Avatar
Dost 5 yıl önce

Galatasarayda sakatlığı yüzünden sakatlığı yüzünden tutunamayan Serdar Eylik gibi bir yeteneği bırakmayın.Alişan,ve Serdar çok önemli.

Avatar
Recep besbas 5 yıl önce

Allahin izniyle seneye birinci ligteyiz.Biran önce yeni stad yapilmali.

Avatar
İrfani Pekmezci 5 yıl önce

Şampiyon olan takım Hoca ve Başkan değiştirmez,adam kulübü bir yïlda ele geçirdi. Hakan Kobal,Fatih Yumak veya Mete Memiş başkan olsun.