Bayburt Grup, güçlü rakibini evinde devirdi!

Bayburt Grup, Çorum Belediyespor deplasmanını tek golle geçti.

Bayburt Grup, güçlü rakibini evinde devirdi!
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bayburt Grup, ligin ilk 5 sırasında yer alan Çorum Belediyespor’u evinde mağlup etti. Son 3 haftayı mağlubiyetle kapatan Bayburt Grup, kötü gidişata Çorum deplasmanında dur dedi.

Dr.Turhan Kılıççıoğlu Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayan maçı Enez Kaplan, Gökhan Çelik, Çetin Öncel yönetti. Ligde beşinci sırada yer alan ve şampiyonluğu hedefleyen Çorum Belediyespor maçın ilk yarısında iyi olan taraftı. Çorum Belediyespor az sayıda girdiği gol pozisyondan yaralanamadı.



Maçın ikinci yarısında oyunu daha önde kuran Bayburt Grup, evsahibi Çorum Belediyespor’a oranla üstün bir futbol sergiledi. 71. Dakikada Batuhan Er’in attığı golle öne geçen Bayburt Grup, maçın son çeyreğinde iki net gol pozisyonunu daha cömertçe harcadı. Maç temsilcimizin 1-0 galibiyetiyle tamamlandı.  

29. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Kozan Belediyespor – Kütahyaspor: 1-1
Altay - Kocaelispor: 1-1
Gölcükspor - Cizre Spor: 2-1
Tekirdağspor - Ankara Demirspor: 0-3
Çorum Belediyespor - Bayburt Grup Özel İdare: 0-1
Sancaktepe Belediyespor – Manavgatspor: 1-0
Kızılcabölükspor - Karacabey Birlikspor: 1-1
Beylerbeyi - Van BBSK: 1-0





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURTSPORLU 7 yıl önce

UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM NE OLURSUNUZ HAFTAYA KIZILCABÖLÜKÜ SONRAKİ HAFTA KOZANI YENERSEK EĞER SANCAK ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLERSE BİZE YATAR ÖNÜMÜZDE SADECE ZORLU GÖLCÜK MAÇI KALIR TÜM MAÇLARI ALMA İHTİMALİMİZ VAR 7 DE 7 YAPARSAK ALLAHIN İZNİYLE PLAYOFTA OLURUZ