'Bamsı Beyrek Okçuluk Kulübü' kuruldu

Bayburt’ta bir okçuluk kulübü daha kuruldu. İsmi ‘Bamsı Beyrek Okçuluk Ekibi.’

'Bamsı Beyrek Okçuluk Kulübü' kuruldu
Bayburt Postası - Bayburt’ta bir okçuluk kulübü daha kuruldu. İsmi ‘Bamsı Beyrek Okçuluk Ekibi.’ 2015 yılında BEKDER tarafından kurulan Dede Korkut Okçuluk Kulübü’ne bir yenisi daha eklendi.

Bayburt Atlı Spor Kulübü Başkanı ve Teknik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Arif Köprücü’nün öncülüğünde kurulan kulübün hedefi Bayburt’ta eğitim gören tüm lise öğrencilerini okuçulukla tanıştırıp, önümüzdeki yıllarda liseler arası okçuluk yarışmaları düzenlemek.



Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Arif Köprücü, kulübü Teknik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu adı altında Bamsı Beyrek Ekibi olarak kurduklarını söyleyerek, Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan’ın da okçuluğa merakının ve desteğinin olduğunu belirtti.

İldeki tüm liseleri okçuluk sporu ile tanıştıracaklarını ifade eden Köprücü, hedeflerinin; okçuluk sporunu tanıtarak gelişmesine katkı sağlamak ve Bayburt’ta liseler arası okçuluk müsabakaları yapılacak seviyeye ulaştırmak olduğunu kaydetti. Köprücü, kulübe destekte bulunan Bilim Eğitim Kültür Derneği'ne teşekkür etti.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.