Ahmet Şentürk: 'Kulübün borcu yok'

Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Şentürk, yazılı bir açıklama yaparak, son günlerde sosyal medyada kulüp borçlarıyla ilgili dolaşan iddialara cevap verdi.

Ahmet Şentürk: 'Kulübün borcu yok'
Bayburt Postası - Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Şentürk, yazılı bir açıklama yaparak, son günlerde sosyal medyada kulüp borçlarıyla ilgili dolaşan iddialara cevap verdi.

Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Şentürk, yazılı bir açıklama yaparak, “Kulübün borcu yoktur, aksine kulübümüzün tesisleşmesi için TFF tarafından gönderilen Kaynak Kullandırma Fonu parası (250.000 TL) kulübün kasasında nakit olarak bulunmaktadır.” dedi.

Şentürk, Bayburt Grup’un Bayburt İl Özel İdare Spor’dan desteğini çekmesi ilgili açıklamada bulundu.

Takımın Bayburt’ta Bayburt Grup’un takımı olarak değerlendirilmeye başlandığını ve destek vermesi gerekenlerin gereken desteği vermediğini ifade eden Şentürk’ün açıklamaları şöyle:

“Son günlerde Bayburt İl Özel İdarespor’la alakalı olarak şehrimizde, sosyal medya ve yerel basında dolaşan bir takım ifadelerden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Bunu hem kendimin hem de Bayburt Grubun şehrimize karşı bir görevi olarak görmekteyim.

Bayburt Grup olarak 6 yıl önce takımımızla bir sponsorluk anlaşması yaptık. Bunu yaparken Bayburt’ta ve Bayburt dışında yaşayan tüm hemşehrilerimizin bu takıma sahip çıkacağını ve destekleyeceğini düşünüyorduk. Ancak zamanla takımımız Bayburt Grup’un takımı olarak değerlendirilmeye başlandı. Destek vermesi gerekenlerin gereken desteği vermediğini gördük.

Şunun iyice bilinmesi gerekir ki bu takım Bayburt’un ve Bayburtlular’ın takımıdır. Biz sponsorluğumuzu 28 Haziran 2018 tarihinde sonlandırdık ve takımdan Bayburt Grup’un ismi kaldırıldı. Bu tarihten itibaren Bayburt İl Özel İdare ve yönetimi ile aramızda bir ilişki kalmamıştır. Bugün itibariyle kulübün borcunun bulunmadığını belirtmek isterim. Kulübün borcu yoktur, aksine kulübümüzün tesisleşmesi için TFF tarafından gönderilen Kaynak Kullandırma Fonu parası (250.000 TL) kulübün kasasında nakit olarak bulunmaktadır. 28 Haziran 2018 tarihinden önce kulübün gerçek kişilere borcu çıkması halinde bu borçlar Bayburt Grup’a ait olacaktır. Bayburt İl Özel İdarespor’a sağladığımız bu destek benim ve ailemin doğup büyüdüğü şehrimize karşı bir vefa borcu olarak gördük. Bu yaptıklarımızla da bunu yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Bayburt Grup olarak bundan sonra özellikle eğitim alanında ülkemizin her köşesine ulaşmaya devam edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
Bayburt GrupAhmet Şentürk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sezgin 6 yıl önce

sayın başkan güzel açıklama yapmış soruların cevapları metnin içinde kimse takıma sahip çıkacağız sana destek vereceğiz dememiş bayburt drup sahip çıkılacağını düşü
ndük diyor ve 6 yıl bayburt spor yönetildi bayburt grup ismini vererek yönettiler şimdi ise yüz üstü bıraktılar sporcuların sigortalarını bile işkurdan karşılanay bayburt grup bana göre bayburt sporu bırakmamalıydı desteklediği vekilimiz kendilerine yardımcı olurdu her konuda bu konuyu bayburtlular olarak sayın vekilimiz fettani battala ve belediye başkanımıza burdan çağrıda bulunuyoruz takıma sahip çıkın

Avatar
taraftar 6 yıl önce

Açıklama yapmak yeni mi aklınıza geldi.Daha önce bu açıklamayı neden yapmadınız ?
Bizi son dakika ortada bıraktınız.

Avatar
yasin 6 yıl önce

Bayburt grup takımı birakirken bile elinuze yüzünüze bulastirdiniz

Avatar
.... 6 yıl önce

İşleyen tekere çomak sokmak da üzerimize yok.Yıllarca böyle oldu böyle geldi böyle de gidecek.Bayburt grup sponsor iken beğenmeyenler onlar bıraksın takım sahipsiz kalmaz diyenler şimdi ortalık da görünmüyorlar.İyi veya kötü bu adamlar 13 yıldır amatör de olan bir takımı şampiyon yapıp 3.lige çıkardı iki defa play off heyacanı yaşattı ve hali ile destek görmeyince bir mağlubiyette edilen küfürleri hakaretleri görünce artık yeter dediler.Şimdi geçmişte konuşanların elini taşın altına sokma zamanı ama bu saatten sonra artık oda zor gibi görünüyor...

Avatar
Şamıl 6 yıl önce

Öncelikle Bayburt gurubun bugüne kadar yaptıkları destekler için teşekkür edelim.bayburtumun hiç mi başka sahibi Yok. Eleştiri yapan arkadaşlar eleşti yerine kimler bu takıma sahip çıkacak ona yoğunlaşın. Nerede Bayburtumun ileri gelenleri ticaret odası üyeleri, zenginleri , ekabirleri,