Dede Korkut Kitabından Yansıyanlar konulu sergi

Bayburt Bilim Sanat Merkezi tarafından Bayburt Dede Korkut 25. Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında resim sergisi düzenlendi.

Dede Korkut Kitabından Yansıyanlar konulu sergi
Bayburt Postası - Bayburt Valiliği önünde düzenlenen Bilim Sanat Merkezleri 4. Ulusal Posta Sanatı Dede Korkut Kitabından Yansıyanlar konulu serginin açılışına Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, TÜRKSAV Başkanı Yahya Akengin, TİKA Başkan Yardımcısı Yaşar Nuri Kılıç ve vatandaşlar katıldı.

Türkiye’nin dört bir yanından Bilim Sanat Merkezi öğrencilerinin zarflar üzerine yaptığı resimlerin sergilendiği etkinliğin açılışın ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar sanatseverlerin beğenisine sunulan eserler hakkında Bayburt Bilim Sanat Merkezi Müdürü Aydın Doğan’dan bilgi aldılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.