'Komedya' tam not aldı

Bayburt Belediyesi kültürel faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

'Komedya' tam not aldı
Bayburt Postası - Bayburtluları daha önce birçok tiyatro oyunuyla buluşturan Bayburt Belediyesi’nin ev sahipliğinde Dede Korkut Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen Komedya isimli tiyatro oyunu seyirciyle buluştu.

Şair Zihni Kültür Merkezinde sahnelenen oyun vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Ufuk Kalekahyası’nın yönetmenliğinde sahneye konulan komedi türündeki oyun vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşatırken oyuncular performanslarıyla tam not aldı. Oyunun sonunda Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Mete Memiş oyuncuları tebrik ettiler.

Gece Vali Pehlivan ve Belediye Başkanı Memiş’in yönetmen Ufuk Kalekahyası’na plaket takdim etmesiyle sona erdi.

Tiyatro oyununu izleyenler arasında  Vali Pehlivan ve Başkan Memiş’in yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, kurum müdürleri ve vatandaşlar yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt BelediyesiKomedya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.