Yeni hastaneye taşınma süreci devam ediyor

200 yataklı yeni devlet hastanesine taşınma süreci devam ediyor.

Yeni hastaneye taşınma süreci devam ediyor
Bayburt Postası - Öncesinde yeni hastanenin kış gelmeden hizmete açılacağını duyuran Vali Cüneyt Epcim, “Yeni devlet hastanemiz 200 yataklı ve gerektiğinde kapasite artırımı yapılabilecek, uluslararası standartlarda 55 poliklinik, 7 ameliyathane ve 22 diyaliz ünitesi ile hizmet verecek” demişti.

Epcim, “Salgın sürecindeki zorluklara rağmen yeni devlet hastanesi inşaatına desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanımız Sayın Naci Ağbal’a ilimiz adına şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerine yer vermişti.

Bayburt İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Hancı ile birlikte hastanedeki çalışmaları takip eden Epcim, taşınma sürecinin ardından hastane açılışının gerçekleştirileceğini kaydetti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yerli.. 3 yıl önce

Bos binanin kimseye bir faydasi yok, yil olmus 2020 hala gerekli cihat ve doktor yok hastanede. surekli erzurum trabzon git gel yapiyo millet.. tekrar ayni seyler olcaksa acilmadan kapansin hastane!

Avatar
Gurbetçi 3 yıl önce

Gerekli cihazlar tecrübeli doktor kadrolar olmadığı sürece gerek yoktu bence inş yanılırım yoksa yine Erzurum Trabzon git gel

Avatar
Vatandaş 3 yıl önce

Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Umarım herhangi bir durumda gözümüzü erzurumda ya da trabzonda açmayız. Doktor ve bölümler ile büyür İnşAllah