Sarıkamış'ın çiçek ve otlarıyla şifa dağıtıyor...

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yaşayan Canip Önal, doğadan topladığı otlarla hazırladığı iksirlerle şifa dağıtıyor.

Sarıkamış'ın çiçek ve otlarıyla şifa dağıtıyor...

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yaşayan Canip Önal, doğadan topladığı otlarla hazırladığı iksirlerle şifa dağıtıyor. Behçet hastalığı, basur, zehirli guatr, egzama, aşırı ve kokulu terleme dâhil olmak üzere birçok hastalık için yardımcı tedavi olarak hazırladığı otlarla mucizeler yaratıyor.

Özellikle çocuğu olmayan kadınlar için hazırladığı ve terkibini sır gibi sakladığı bir otla hamile kalmalarını sağlıyor. Sperm sayısı yeterli olmadığı için baba olamayan erkekler için ürettiği bir macun sayesinde baba adayları için vazgeçilmez bir kapı olan Canip Önal, "Çare doğada, doğa o kadar cömert ki, her şeyin çaresi orada gizli" diyor.

BEHÇET HASTALIĞINA KESİN ÇÖZÜM

Bahar ve güz dönemlerinde Sarıkamış'ın sarıçam ormanlarına çıkarak bin bir çeşit ot ve çiçek toplayan Önal (56), ilerlemiş döneminde gözlere vurarak hastayı kör dahi edebilen Behçet Hastalığının tedavisi için bulduğu otları topluyor. Bu otlardan bir yağ hazırlayan ve otla birlikte tedaviye yardımcı olarak sunan Önal, onlarca hastaya şifa olduğunu ileri sürüyor.

ÇOCUK SAHİBİ OLAMAYANLAR EŞLERE ÇARE SİHİRLİ OT

Modern Lokman Hekim Önal, Sarıkamış'ın çiçek ve ot florasından elde ettiği ve her biri yöreye özgü, bir başka yerde bulunmayan otlardan mucizeler yaratıyor. Özellikle yumurtlamasına ve her türlü yöntemi denemesine rağmen çocuğu olmayan kadınlar için güz aylarında doğadan çıkardığı ve adını sır gibi sakladığı bir otla onları çocuk sahibi yapıyor. Kadınların yapması gereken sadece ve sadece 15 gün kaynatıp içmesi gereken o mucizevi ot. Bu yolla onlarca kadın çocuk sahibi olmuş. Sperm sayısı az olan ya da yeterli harekete sahip olmayan erkekler için ise bir macun hazırlıyor. 

EGZAMAYA VE ZEHİRLİ GUATRA SON

Merhem, yağ ve içilecek bir otla egzama hastalığını da kökünden kazıdığını ifade eden Canip Önal, bu terkibin hastalığı tamamen ortadan kaldırdığını iddia ediyor.

Önal, öte yandan, zehirli guatr için hazırladığı bir macunla hastalığı bitiriyor. Böbrek ve idrar yolları iltihabı, sinüzit, siroz, karaciğer yağlanması, mide ülseri, gastrit gibi rahatsızlıklarda da şifa dağıtmaya devam ediyor.

AŞIRI VE KOKULU TERLEMEYE BANYODA ŞİFA

Aşırı ve kokulu terleyenler için hazırladığı bir sıvının banyodan sonra suyla doldurulan küvette kullanıldığını ifade eden Önal, "Su dolu küvete bu suyu katıp 10-15 dakika bekleyecek. Küveti olmayanlar ise, bu sıvıyı duştan sonra vücuduna sürecek ve bir süre bekleyecek. 3-5 gün bu şekilde devam edecek. Kimyasallarla bu sıkıntıya çare arayanlar artık bu yöntemi deneyebilir. Her şeyin çaresi doğada. Doğa o kadar cömert ki. Her şeyin çaresi orada gizli" dedi.

BASURA AMELİYATSIZ KESİN ÇÖZÜM

Günümüzün en önemli hastalıklarından olan basuru; toz, yağ ve sudan oluşan bir üçlü ile tedavi ettiğini söyleyen Önal'ın bütün bu hastalıklar için Türkiye'nin dört bir yanından kapısını çalan taliplileri var. 

Haber: erzurumajans.com

Anahtar Kelimeler:
Canip Önal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vedat Faik 4 yıl önce

Adama nasıl ulaşırız