Kazazede aileden 112 ekiplerine teşekkür

Bayburt’ta geçtiğimiz hafta bir kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 3’ü aynı aileden 4 kişi yaralanmıştı. Kazazede İpek ailesinin oğlu Lokman İpek, 112 ekiplerini ziyaret ederek kaza sırasında gösterdikleri özverili çalışma dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.

Kazazede aileden 112 ekiplerine teşekkür
Bayburt Postası - Bayburt İl Ambulans Komuta Kontrol Merkezi Başhekimliğini ziyaret eden Lokman İpek, Yoşalık mevkiinde uçuruma yuvarlanan araçta anne, baba, kardeşi ve dayısının bulunduğunu hatırlatarak, yaralıları engebeli arazide yaklaşık 400 metre boyunca taşıyarak ambulansa ulaştırmaya çalışan ekiplere teşekkür etti.

“Ekiplerinin gayretleri her türlü takdirin üzerindedir”

Burada açıklamalarda bulunan İpek, “4 Mayıs 2018 tarihinde kardeşim Bayram İpek yönetimindeki Kurbanpınar köyüne giderken Yoşalık mevkiinde araç hakimiyetini kaybetmesi sonucu 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. Aynı araçta bulunan babam Abdullah İpek annem Mukaddes İpek ve dayım Murtaza Çorlu yaralanmışlardır. Yaralılar 112 Acil Yardım Ekipleri, itfaiye ekipleri, jandarma ve polis ekipleri ile AFAD yetkilerinde müdahale edilmiştir. Yaralılar olay yerinden ambulansa 400 metre kadar taşınmışlardır. Sağlık personelinin özverili, fedakar, hassasiyetle yaralılara ilk müdahaleyi yapmış ve hastalar ambulansa taşınmışlardır. Bir kamu hizmeti yapan sağlık personelinin fedakar ve gayretli çalışmaları neticesinde hastalar en kısa sürede hastaneye ulaştırılmıştır. Hassas ve gayretli bir şekilde görevlerini en güzel şekilde yerine getiren 112 Acil Yardım ekiplerinin gayretleri her türlü takdirin üzerindedir. Annemin, babamın, kardeşimin ve dayımın hastaneye ulaştırılmalarından özverili çalışmalarından dolayı ailem adına kendilerine teşekkür ederiz. Aynı fedakarlığı gösteren jandarma ekiplerine, itfaiye personeline, Emniyet personeline, AFAD ekiplerine ve hastaların ambulanslara taşınmasında gayret gösteren kadirşinas vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Kazada yaralananların taburcu olduğunu dile getiren İpek, “Hastalarımız 11 Mayıs 2018 tarihinde yatmakta oldukları hastanelerden taburcu olmuşlardır. Ailem adına ben de bugün Bayburt jandarma ekiplerini, 112 Acil Yardım ekiplerini, İtfaiye ekiplerini ziyaret etmek suretiyle teşekkür ettim.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
112 Acil ServisLokman İpek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
H.Öztürk 6 yıl önce

112 Acil Yardımı da
Teşekkürden şikeyi de tebrik etmek lazım