Bakan Ağbal'dan seçim sonuçlarına ilk açıklama

Bakan Ağbal, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada "Hemşehrilerimizle iftihar ediyoruz." diye konuştu. İşte o açıklamadan öne çıkanlar...

Bakan Ağbal'dan seçim sonuçlarına ilk açıklama
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Naci Ağbal, anayasa değişikliği halk oylaması sonuçlarına ilişkin, "Bu anayasa değişikliği sonrasında Türkiye daha da büyüyecek, kalkınacak. Türkiye'nin inşallah önü açılacak. Türkiye'de demokrasi güçlenecek, hukuk devleti güçlenecek." dedi.

Ağbal, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı binası önünde toplanan vatandaşlara, anayasa değişikliğine verdikleri destek dolayısıyla teşekkür etti.

Bakan Ağbal, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, anayasa değişikliği oylamasında Bayburtlu vatandaşların olağanüstü bir destek verdiğini ifade ederek, "Son açıklanan sonuçlara göre Bayburt, yapılan oylamada en fazla anayasa değişikliğine destek veren ilimiz oldu. Biz hemşehrilerimizle iftihar ediyoruz." diye konuştu.

Baştan beri vatandaşlara anayasa değişikliğini her noktada anlattıklarını ve çok güzel çalışma yaptıklarını ifade eden Ağbal, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız her noktada bu reform niteliğinde anayasa değişikliğine destek verdiler. Ben bu noktada bütün Bayburtlu hemşehrilerime verdikleri bu büyük destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde bu anayasa değişikliği sonrasında Türkiye daha da büyüyecek, kalkınacak, Türkiye'nin inşallah önü açılacak. Türkiye'de demokrasi güçlenecek, hukuk devleti güçlenecek."

Bakan Ağbal, ortaya çıkan sonuç dolayısıyla tüm Bayburt halkına teşekkür etti. Cumhuriyet Caddesi üzerinde aynı binada bulunan AK Parti ile MHP il teşkilatlarının önünde toplanarak havai fişeklerle kutlama yapan vatandaşlara, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ile MHP İl Başkanı Bekir Kasap, birer teşekkür konuşması yaptı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 7 yıl önce

Sayın Bakan, sayın vekil, sayın il başkanı, sayşın belediye başkanı kısaca sayın AKP İl Teşkilatı ve üst düzey bürokratlar.. şimdi teşekkür zamanı değil.. şimdi bu mezrayı nasıl şehir yapabiliriz, nasıl yatırım getirtebiliriz, nasıl ayrıcalıklı kılarız, nasıl indirimlerden yararlandırır, kalkındırır, geliştirir adam gibi bir bayburt yaparızın zamanı.. Bayburt 15 yıldır sizlerin yüzünü yere baktırmadı. hep zafer kazandınız. Bayburtlular olarak hep ödün verdik. hizmet almadık, yolların kahrını çektik. tozunu yuttuk, çukurlarına alıştık. artık vicdanlarınızın sesini dinleyin, artık yaşadığınız yere bu hemşehrilerinize VEFANIZI gösterin ve ADAM GİBİ BİR BAYBURT imar edin.. yol, köprü, tünel, hastane, yapılan hizmetlerle abad olan şehirler HAYIR derken, bu mazlum halk, hep umut içinde kalarak bir vefa örneği göstererek EVET dedi.. sizde artık BAYBURT İÇİN EVET diyin ve bu şehri gelişmişlikte, yatırımda BİRİNCİ edin.. yoksa bu insanların bedduaları ahirette başınıza bela olur..

Avatar
Hasan 7 yıl önce

Seçimden seçime mi hemşehrilerinizle gurur duyuyorsunuz ... ah bide hemşehrilerinize sahip çıksanız..

Avatar
HAKKI 7 yıl önce

MALİYE BAKANINI VE VEKİLİ ORDAN AL, DİĞERLERİNİ ÇÖPE AT. ÇÜNKÜ BU KADRO BAYBURT'U ŞAHA KALDIRDI. DURMAK YOK YOLA DEVAM.

Avatar
Ergün 7 yıl önce

Sayın Bakanım..Bayburt sizlere inanıp güvenip kendine yakışanı yaptı.Ülkemize ilimize hayırlı uğurlu olsun.Ancak önceki seçimde de Bayburt yüksek oy vermişti Bu başarıyı il yönetiminiz kendi başarılarıymış gibi,güç zehirlenmesine uğrayıp.İlk icraat olarak Bayburtlu 30 okul müdürünün 27 sini bir gecede görevden aldılar.Eğitim başarısında ilk 10 da olan Bayburt şimdi 45-46.sırada.Demem o ki bu seçim başarısını il yönetiminiz kendine maledip başka kurumlarda da yine kıyım yaparsa Bayburta yazık olur.Çünki yetişmiş elemanların telafisi kolay olmuyor.yerleri kolay dolmuyor.Saygılarımla

Avatar
BAZI GERÇEKLER 7 yıl önce

BAYBURTLULARIN BU AKP İL TEŞKİLATINI TANIMAMA DİYE Bİ HAKKI OLMASI LAZIM BAYBURTLU KENDİNE HİZMET EDEN ADAMI GÖREVDE TUTMALI BU KOBAL VE EKİBİ HEMEN TASFİYE EDİLİP YENİ Bİ YAPILANMAYA GİDİLMELİ BAYBURT BU KENELERLE SADECE ZAMAN KAYBEDİYOR ADAMLARIN BAYBURT DİYE BİR DERTLERİ YOK AYAKTAKİ PRANGALAR KOPARILIRSA BAYBURT AYAĞA KALKAR YOKSA YERLERDE SÜRÜNMEYE DEVAM EDER DERDİ TASASI BAYBURT OLANLARLA YOLA DEVAM EDİLMELİ YOKSA KAYBEDEN HER ZAMANKİ GİBİ BAYBURT OLUR SAYIN VEKİLİMİZ BAZI GERÇEKLERİ DİLE GETİRDİ ADAMI BİR ANDA SUSTURDULAR BAYBURTTA GÖRÜNMEYEN BİR BÜROKRASİ VAR SANKİ BAYBURT İLERLEMESİN İSTENİYOR YANİ ADAM KENDİ CEBİNE ÇALIŞIYOR AMA BAYBURT YÖNETİCİSİ BU NASIL MÜMKÜN OLUYOR BAYBURTLU BUNA BİR DUR DEMELİDİR GEREKİRSE GENEL MERKEZE ŞİKAYET DİLEKÇELERİ YAZILMALIDIR HATTA BAYBURTLU KENDİSİNE HİZMET EDECEK KİŞİYİ KENDİ SEÇMELİDİR GENEL MERKEZ ATADI DİYE BAYBURTA HİZMET ETMEMESİNE RAĞMEN O KOLTUKTA RAHATÇA OTURMAMALIDIR BAYBURTLU BİRAZ DA BU BÜROKRASİDEKİ ADAMLARI RAHATSIZ ETMELİDİR