Milletvekili Kavcıoğlu, Belçika'da

Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Belçika'nın başkenti Brüksel'de"Kamu İhaleleri ve Parlamentoların Rolü" konulu konferansa katıldı.

Milletvekili Kavcıoğlu, Belçika'da
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Belçika'nın başkenti Brüksel'de Avrupa Parlamentosunun düzenlediği "Kamu İhaleleri ve Parlamentoların Rolü" konulu parlamentolar arası konferansa katıldı.

Brüksel'de Türk vatandaşlar ile de bir araya gelen Kavcıoğlu, Tepebaşı Çocuk Korosu’nun gösterisine katıldı. Büyükelçiliği ziyaret ederek Büyükelçi Faruk Kaymakçı'yı ziyaret etti. Brüksel'de Türk Federasyonunu ve AK Parti temsilciliğini ziyaret ederek Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız hakkında bilgiler topladı.

"Şampiyon şehrin milletvekili"

Öte yandan Belçika Avrupa’da en yüksek oranda ‘evet’ oyu çıkan ülke olmuştu. Kavcıoğlu, sosyal medya hesabından bu duruma da vurgu yaptığı şu ifadeleri paylaştı:

"Brüksel'deki UETD'yi ziyaret ettik. Şampiyon şehrin milletvekili olarak şampiyon ülkenin UETD Başkan'ını ziyaret ettim. Bayburt evet oy oranımız yüzde 81.7, Belçika evet oy oranı yüzde 75."

Brüksel seyahatinde Kavcıoglu'na AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Şahap Kavcıoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esnaf 7 yıl önce

Sag olunuz sayın vekil koca meclisten ülkemizi temsil eden dört kişiden birisisiniz sizinle ve sayın bakanla ne kadar övünsek azdır .Birde duydukki 12 bellediye başkanı Reis tarafından görevden alınacakmış inşaAllah bu illerden biriside Bayburt tur belki kurtuluruz bu ızdıraptan.