Kadına yönelik şiddet protesto edildi

Bayburt'ta AK Parti İl Kadın Kolları tarafından yürüyüş düzenlendi

Kadına yönelik şiddet protesto edildi
Bayburt Postası - Bayburt'ta AK Parti İl Kadın Kolları tarafından "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü" dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.

Saat Kulesi Meydanı'nda toplanan ve Cumhuriyet Caddesi üzerinden Türk Dünyası Parkı'na kadar yürüyen AK Parti İl Kadın Kolları üyesi grup, taşıdıkları pankartlarla kadına yönelik şiddeti protesto etti. 

Yürüyüş sonunda grup adına basın bildirisini okuyan İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Süheyla Kırmızıoğlu, kadınların Türkiye'de ve dünyada yıllardır sürdürdüğü çeşitli mücadeleler ile büyük kazanımlar elde ettiğini belirtti.

Türkiye'nin bu anlamda kadınların yaşadığı sorunlarla ilgili çeşitli hukuki düzenlemelerle yıllardır tüm kadınların yanında olarak güçlenme ve kendilerini gerçekleştirme süreçlerine katkı sağladığını dile getiren Kırmızıoğlu, "AK Parti kurulduğu günden itibaren kadınların ekonomi, siyaset, bilim ve eğitimde güçlendirilmesi misyonu ile atılan her adımda kadınlara iş ve aile hayatını dengeleyebilmeleri adına kolaylaştırıcı düzenlemeler getirilmiş ve her alanda kadınların varlığının normalleşmesi için çalışmalar yapmıştır." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.