Hakan Kobal, Gelecek Partisi'nden istifa etti!

2019 yılında kurulan Gelecek Partisi'nin Kurucular Kurulunda yer alan Hakan Kobal, partideki tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Hakan Kobal, Gelecek Partisi'nden istifa etti!
Bayburt Postası - Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Başkanlığında 2019 yılı Aralık ayında kurulan Gelecek Partisi'nin 150 kişilik kurucular kurulunda yer alan Mali Müşavir Hakan Kobal, partideki tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. 

Geçmişte iki dönem AK Parti Bayburt İl Başkanlığı görevini üstlenen Kobal, aldığı kararla ilgili yaptığı kısa  açıklamada, "Gelecek Partisi'nde bulunmuş olduğum görevlerden bugün itibariyle istifa ediyorum. Allah hakkımızdan hayırlısını nasip etsin" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Hakan KobalGelecek Partisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zarif 4 yıl önce

Hiç kıymeti olmayan bir haber

Avatar
mert sayin 4 yıl önce

AKP, Tayyip Erdogani daha dun ove ove bitiremiyordun, senin facebook undan sildigin resimleri ve paylasimlari ben sakliyorum. Ne oldu, menfaatinmi bitti? Gun gelir belki mahkemede dava konusu olur bilinmez. Ama o gun bugun degil onu iyi biliyorum. Bir gun ulkeye demokrasi ve hukuk geldiginde.....

Avatar
Masatli 4 yıl önce

Cok yakin bir zamanda, tum AKP lilerde senin gibi dallarindan yaprak gibi yere dusecek sonra yerde curuyup, GUBRE olup topraga karisacaklar

Avatar
Alperen Deniz 3 yıl önce

Geldiği gibi gitti.

Avatar
bayburt,kalesi 4 yıl önce

tayyib,bey.,dünya,lideri,oldu.,bayburt,ak,parti,yönetimi,değişmeli.,gelecek,parti,bitti
.