Fetani Battal, mazbatasını aldı

Bayburt'ta, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde AK Parti'den milletvekili seçilen Fetani Battal, mazbatasını aldı.

Fetani Battal, mazbatasını aldı
Bayburt Postası - Battal, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak ve beraberindeki partililerle Bayburt Adliyesi'ne gelerek mazbatasını aldı.

Battal, burada yaptığı konuşmada, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu ve milletin iradesinin tescillendiğini söyledi.

AK Parti'nin idealleri ve memleketin hedefleri doğrultusunda var gücüyle gayret göstereceğini ifade eden Battal, "Tüm teşkilatlarımızla Bayburtlu her vatandaşımızla, arkadaşlarımızla, dostlarımızla birlikte yürümeye gayret edeceğiz. Biz aynı heyecanı taşıyan büyük bir aileyiz. Hedeflerimiz var. Bu hedeflerimize emin adımlarla koşmak gibi bir yolculuğa çıktık." dedi.

Battal'a mazbatasını veren Bayburt Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Hayri Tacın da demokratik bir ortamda geçen seçimlerin tüm Türkiye ve Bayburt için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mazbatasını alan Battal, adliye önünde partililerle fotoğraf çektirdi.

  

Anahtar Kelimeler:
Fetani BattalMazbata
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Acem 6 yıl önce

Tebrik ederim hayırlı olsun bayburt ve halkımıza hizmet edeceğinden eminim, egosu, kaprisi, kibiri olmayan bir milletvekiline kavuştuk

Avatar
hüsnü 6 yıl önce

ALLAH hayırlı etsin sayın vekilim bayburt senden çok şey bekliyor önceki gibi olmasın yanındakileri memnun edeceğine bayburt u memnun et yanındakiler 100 kişi bayburt 80000 kişi şahıs işleri değil bayburt un işleriyle meşgul ol sakın bizi mahcup etme türkiye 1. bayburt herşeyi hak ediyor öncelik göçü durudurun ve eski sanayi yi bir an önce çözün milletin hakkını vererek bayburt pahalı bir yer ucuz luk şart buna belediyeden başlayın su fiyatları normal saat lerdeki ücret akıllı sayacın fiyatına çekilmeli akmek fiyatları vs gibi sorun bekleyen işleri bir an önce çözülmeli

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Artık İktidarın bahanesi kalmadı. sistem son sistem. Mazeret üretmek yok. Bakalım dolar düşecek mi? Ekonomi şahlanacak mı? Sayın Vekil Fetani Battal da Bayburt için bakalım neler yapacak. Vekil sayısını 2 yapacak mı? Treni Bayburt tan geçirecek mi?

Avatar
Murat Çelik 6 yıl önce

Milletvekili olmadığı zaman yanında olmayanlar, milletvekili olunca yanındalar.