Bayburt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü Bayburt’a gelecek.

Bayburt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlayacak
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü Bayburt’a gelecek. Bayburt Kapalı Spor Salonu’nda partisinin il kongresine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 12.30’da da stadyum çevresindeki alanda halka hitap edecek.

Pazar günü gerçekleşecek il kongresi ve Cumhurbaşkanının Bayburt’u ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, Bayburt’un tarihi bir gün yaşayacağını söyledi. 
 
Cumhurbaşkanını Bayburt’ta ağırlamanın büyük bir onur olduğunu vurgulayan Yumak şunları kaydetti: 
 
“Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah nasip ederse bir kez daha şehrimizde ağırlama onuruna sahip olacağız. 19 Kasım Pazar günü saat 12.30’da Kapalı Spor Salonunda 6. Olağan İl Kongremize Sayın Cumhurbaşkanımız teşrif edeceklerdir. Cumhurbaşkanımız salona girmeden önce stadyumun etrafında halkımıza hitap edeceklerdir. Bayburt olarak bizler Sayın Cumhurbaşkanımızı Türkiye genelinde en yüksek oranda destekleyen illerin başında geldik. Sayın Cumhurbaşkanımız da Bayburt’u her zaman ayrı bir yerde değerlendirmiş ve geçmişte ilk mitinglerinin bazılarını Bayburt’ta yapmıştır. Şimdi ise Allah bizlere nasip etti ve Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle 81 il içerisinde yine ilk kongreyi Bayburt’ta gerçekleştireceğiz.”
 
Dev ekran kurulacak
 
Kongre günü salonun yetersiz olması dolayısıyla spor salonu önüne dev ekran kurulacağını ifade eden Yumak şöyle devam etti: 
 
“Kongre günü Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize gelişinde, Kapalı Spor Salonun etrafında toplanacak olan vatandaşlarımızın rahatlıkla izleyebilecekleri dev bir ekran kurulacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız helikopterle ilimize geleceği için, aşağıda oluşturacağımız coşkulu kalabalığı görünce büyük bir ihtimalle kendisini bekleyen halkımıza hitap ettikten sonra kongre salonumuza teşrif edeceklerdir. Bu anlamda, bütün seçimlerde yaptığımız ve mitinglerde gerçekleştirdiğimiz gibi Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha aynı coşku ve şevkle karşılayarak ona olan sevgimizi bir kez daha ortaya koyacağımızdan partim ve teşkilatım adına hiçbir endişem yoktur. İnşallah halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde bizlere yakışanı yapacağız.”

Tüm halkımız davetlidir
 
Tüm Bayburt halkını kongreye davet eden Başkan Yumak sözlerini şöyle tamamladı: 
 
“İlimiz için yüzyılın fırsatı olarak değerlendirdiğimiz, Bayburt’ta bizlerin en büyük gücü ve destekçisi olan Sayın Bakanımız Naci Ağbal’ın, Sayın Cumhurbaşkanımızın Bayburt’a geliş sürecinde çok büyük katkıları olmuştur. İnşallah bizler Sayın Bakanımızı, Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı mahcup etmeyeceğiz. 19 Kasım günü halkımızın oluşturacağı birliktelik ruhuyla kongre salonumuzun etrafında toplanacak ve inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın Bayburt’tan mutlu ve memnun bir şekilde ayrılmasına da vesile olacağız. Sayın milletvekilimiz Şahap Kavcıoğlu’da süreci yakından takip ediyor. Kendisiyle yaşadığımız süreçle ilgili diyaloglarımız devam ediyor. Sayın Bakanımızı ve Sayın Vekilimizi mahcup etmeden ve güvenlerini bir kez daha yenileyerek, Bayburt’umuzun Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini net bir şekilde ortaya koyacağından benim hiçbir şüphem yok. Bu vesile ile 19 Kasım 2017 Pazar günü Kapalı Spor Salonu ve meydanına tüm halkımızı bir kez daha davet ediyorum.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu kral 6 yıl önce

Gel de yapılan usulsüzlükleri gör reis... Gerçekten üniversite de çok adaletsiz işler yapılıyor.. Akademisyen alımlarında özellikle

Avatar
Engin 6 yıl önce

Bekliyoruz reis amacım Bayburt üniversitesinin yaptığı usulsüzlükleri izah etmek inşAllah görüşebiliriz

Avatar
mehmed 6 yıl önce

reis bayburt belediyeleri hepsini denetle imar durumlarını incele bak eteklerinin altından neler cıkacak