Bayburt'a 45 doktor kadrosu

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt'a 45 doktor kadrosu tahsis edildiğini bildirdi.

Bayburt'a 45 doktor kadrosu
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Sağlık Bakanlığımız tarafından şehrimiz adına talep ettiğimiz 29’u pratisyen, 16’si değişik branşlarda uzman hekim olmak üzere toplamda 45 doktor kadrosu Bayburt’umuza tahsis edilmiştir. Doktor kadrolarımızın Bayburt’umuza ve ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Polat, doktorların tahsis edilmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiği konuşmasında, "2 Eylül'de gerçekleşecek olan kura sonrası görevlerine başlayacak hekimlerimiz için desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca'ya, Strateji ve Bütçe Başkanımız sayın Naci Ağbal’a, Milletvekilimiz sayın Fetani Battal’a teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin sağlığı için dün olduğu gibi bugün ve yarın da çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
Hacı Ali Polat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet bey 4 yıl önce

Sayın başkan vali vekili galiba

Avatar
Şafak Güngör 4 yıl önce

Bunları açıklamak il başkanına düşer mi? O şehirin valisi M.V yok mu?

Avatar
Misafir 4 yıl önce

Başkan kendini padişah sanıyor galiba sağlık müdürü nerde önceki seçimi çabuk unutmuş bayburtlu unutmaz gömer sandıa

Avatar
Herkes yare yazdı arzuhalini, bizimkini rüzgara yazmışlar. 4 yıl önce

Her sektörün kendine özgü uyanıklıkları vardır.Bu açıklamaların sahibi sevgili beyefendi ise beynelminel tacir. Her sektörün uyanıklığı var adamda. Partinin değil, devletin verdiği doktoru, devletin sağladığı imkanı kendi sağlamış edasıyla vatandaşa satmaya çalışıyor. Kardeşim reklamcıysan reklamcıyım de komisyoncudan komisyoncuyum de fırsatçıysan fırsatçıyım de, nesin sen kardeşim. Bu memleketin bi uyanığı sen misin? Uyandırayım o halde; Halk seni istemiyor, sevmiyor. Senin elinden iyilik bile istemiyor kardeşim. Sen kazansanda kaybedeceksin, kaybetsende kaybedeceksin. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz, evet ama, zaten bu işleri yapmak için devletin o mevkilerinde bu adamlar. Bu arada tüm Bayburt adına sorayım bu soruyu size, geçtiğimiz seçim sürecinde günde iki bakan ziyaret ediyordu şehri, biri gitmeden diğeri geliyor, incelemelerde bulunuyordu. Noldu bu bakanlara, noldu incelemelerine, yatırımlarına, en son şehre ne zaman bakan geldi, insanı herşeyden soğutmayın Allah aşkına, ne desem bilmiyorum ben size. Siz yavrusunu yiyen kedi gibisiniz. İyiliğiniz göstermelik, samimiyetiniz aldatmaca, niyetiniz çıkarcı, duruşunuz ekabir, herşeyiniz sahte herşeyiniz yalan sizin kardeşim. Bırakın yakamızı biz sizden hizmet filan beklemiyoruz yeterki çekin harama bulanmış ellerinizi sırtlarımızdan. Birde nolur bir parça ar edin, susun, kenara çekilin Hak için, halk için.

Misafir Avatar
dr. how 4 yıl önce @Herkes yare yazdı arzuhalini, bizimkini rüzgara y

tebrikler başkan ... tebrikler...
keşke bize gelecek olan doktorların kaçının profesör. kaçının doçent kaçının uzman doktor olduğunu da açıklasaydınız...

geleceklerin hepsi yeni okulunu bitirip hiçbir uzmanlığa sahip olmayan ve geldikten 2-3 ay sonra bayburtu terkedecek olan pratisyen hekimler olmasın...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Sayın başkana bir sorunlar bayburtun doktor kadrosu kaç diye. Doktor yeni gelmiyor her iki ayda bir atama yapılır. Esas mesele atananlar bu şehirde niye görev yapmak istemiyorlar. Ya istifa ya da adamını bulup tayin yaptırıp gidiyor. Ve yarın yine doktorumuz yok Feryadı başlar.

Avatar
Ahmet 4 yıl önce

Bu açıklamayı Vali Beyin veya İl Sağlık Müdürünün yapması gerekmiyormu. Bu devletin ildeki temsilcileri parti başkanları oldu da bizim mi haberimiz yok. Sanki bu doktorların maaşlarını bunlar vere cekmiş gibi açıklıyor. Bu sistemi bu ülkeye kim getirip oy verdi ise sesiniz çıkmasın.

Avatar
Hulusi 4 yıl önce

Her sene eylül ayında yapılan rutin atamayı Hacı Ali Bey neden kendisi başarmış gibi açıklamış, anlamadım.

Avatar
Ahmet 4 yıl önce

Nasıl bir şehir burası il başkanı vekil hiç bir ilde bu makamlara gelemez