AK Parti, Aydıntepe'de başkanını belirledi

AK Parti Aydıntepe İlçe kongresi tamamlandı.

AK Parti, Aydıntepe'de başkanını belirledi
Bayburt Postası - 7. olağan genel kurul kongresinde ilçe başkanlığına Halil Beşbaş seçildi.

Kongreye tek aday olarak giren ve başkan seçilen Halil Beşbaş’ın yönetiminde; Sebahattin Birgül, Doğan Kardeş, Mehmet Salih Karadeniz, İsmail Eraslan, Serdal Kıroğlu, Abdullah Memiş ve Zinnur Şentürk yer aldı. 

Halil Beşbaş, AK Parti davasına hizmet edecek olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arakadaşı olmaktan dolayı onur duyduğunu belirtti. Beşbaş, kendisiyle birlikte yönetimde görev alan dava arakdaşlarına da teşekkür ederek, başarılar diledi.

Açık alanda yapılan kongreye; AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Ağın, İl Genel Meclis üyeleri Hüseyin Efe ve Sinan Birgül, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya, MHP Aydıntepe İlçe Başkanı Eyüp Kardeş ve delegeler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 3 yıl önce

bayburt il başkanı da artık fatih yumak bey olur .ilçe başkanı resul kaya seçildi ya belediye seçim başarısı olarak ödüllendirilmesi lazım ikisininde demi .

Avatar
Ozan 3 yıl önce

FAİZ ARTTI. Cumhurreis kızgın. Faizi artırmak istemiyor ama para lobileri mecburen artırıyor.
Reis sıkıntılı

Avatar
Fifi 3 yıl önce

Rabbim hayırlı uğurlu etsin başkan kendisi zaten reisicumhura benziyor tipi

Avatar
Laedri 3 yıl önce

Tebrik ederim başarılar diliyorum hayırlı olsun inşAllah

Avatar
Omer 2 yıl önce

Hayirli olsun