Ağbal, Bayburt temaslarını sürdürüyor

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt temaslarını sürdürüyor.

Ağbal, Bayburt temaslarını sürdürüyor
Bayburt Postası -  Dün Arpalı, Aydıntepe, Konursu, Demirözü ve Gökçedere'yi ziyaret eden Ağbal, merkezde ise esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ağbal, daha sonra Emre ve Filiz Pekmezci'nin Tuzcuzade Mahallesi'ndeki düğün törenine katıldı.
Davul zurna eşliğinde bir süre halay çeken Ağbal, düğünün hem genç çift hem de Pekmezci ve Topçu aileleri için hayırlı olmasını diledi.

Ağbal, MHP İl Başkanı Bekir Kasap ve parti yöneticileriyle de Bayburt Kalesi'ndeki kafede bir araya geldi.

Demirözü ve Gökçedere'de İnce'ye yüklendi

Bakan Ağbal, 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında Bayburt'un Demirözü ilçesi ve Gökçedere Beldesi'nde esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlardan 24 Haziran seçimlerinde destek isteyen Ağbal, Cumhur İttifakı'nın önemine dikkati çekti. 

Ağbal, Cumhur İttifakı'nın karşısındaki ittifaka ilişkin de "Oyun belli, en altta PKK, üstte Demirtaş, onun üstünde üçü hep beraber karşımızdalar. Demirözü onlara geçit verecek mi? Uyanık olacağız, 16 yıldır bu ülkede hepimiz kazandık, memleket kazandı. Bu meydanda bu konuşmayı huzur içinde yapabiliyorsak 16 yıldır yapılanlar sayesindedir." diye konuştu. 

Bakan Ağbal, "24 Haziran seçimleri, Kandil'de askerimizin vurduğu her bir terör örgütü üyesine karşı vurulmuş bir oy olacak." ifadesini kullanarak, savunma ve güvenlik alanındaki projelerin önemine işaret etti. 

Bu projeler tamamlandığında Türkiye'nin bu alanında hem kendi ayakları üzerinde duran, kendi topunu, tankını yapan bir ülke olacağını hem de bunları satmaya başlayacağını aktaran Ağbal, şu değerlendirmede bulundu: 

"Artık başka ülkeler bizden bunları almaya başlayacak, zaten şu anda sıradalar. ATAK helikopterimizi almak için millet sıraya giriyor, tanklarımızı, toplarımızı millet almak için sıraya giriyorlar. 24 Haziran'da sandığa gittiğimizde şu kararı vereceğiz, bu projeler devam mı etsin, yoksa bu yıkım ekibi gelsin, bunları durdurup yine yurt dışından mı alsın? Buna karar vereceğiz."

"Siyasi tarihimizin çöplüğüne hızlı bir şekilde gidecek" 

Bakan Ağbal, daha sonra Demirözü ilçesine bağlı Gökçedere beldesini ziyaret etti. 

Belde merkezinde vatandaşlarla sohbet eden Ağbal, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kedi partisine başkan olamadığını, buna izin verilmediğini belirterek, "Şimdi bir hesap üzerine meydana sürmüşler, maşallah her gün şov yapıyor. Televizyon kanallarında şov programlarına çıksa belki orada para eder, belki orada iş yapar ama biz şovmen aramıyoruz. Biz bu ülkeyi yönetecek ciddiyette plana, programa sahip bir devlet adamı arıyoruz." dedi. 

Ağbal, diğer tarafta ise İşçi Partisi (İP) bulunduğunu dile getirerek, "Bugün çıktı ama yakın zamanda belliki siyasi tarihimizin çöplüğüne hızlı şekilde gidecek. Bu parti ne yapıyor? Etrafına almış bir grup planı, ajandası olanlarla vatandaşın kafasını bulandırmaya çalışıyor." ifadesini kullandı. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da bu ekibin içerisinde bulunduğunun altını çizen Ağbal, şunları kaydetti: 

"Necmettin Erbakan hocamızın kemikleri sızlıyor. CHP zihniyetinin arkasına düşmüşler. Bunlarda Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı adeta bir hayat anlayışına dönüşmüş. Gökçedereli kardeşlerim Karamollaoğlu'na Necmettin Erbakan hocayı hatırlatırcasına 24 Haziran'da bir tokat vuracak mı? Bu ekibin esas oyuncusu Selahattin Demirtaş. Kim bu, Kobani olaylarında bu milletin evlatlarını katleden alçak PKK teröristlerine yol veren, ışık veren, onları sahaya süren kişi, yani terörist başının siyasi uzantısı ve bugün bu da bu ekibin içerisinde, beraber yol yürüyorlar." 

"Kandil'de kahraman askerimiz son vuruşu yapmak üzere" 

Ağbal, "Esas kim bunların arkasındaki?" sorusunu yönelterek, "PKK'sı da var, FETÖ'sü de var, Amerika'sı da var. Hepsi bir araya gelmiş. Bugün inşallah Kandil'de kahraman askerimiz son vuruşu yapmak üzere. Bunların inine, mağaralarına girdik. İnsansız hava araçlarımız bunların inlerinde, mağaralarında ne yapıyor, bunları oraya gömüyor." diye konuştu. 

Milletin bu ekibin ne yapmak istediğini gördüğünü, bildiğini belirten Ağbal, "24 Haziran'da bizi iftihar ettirecek bir sonuç çıkacağına eminim." dedi. 

Türkiye'yi bütün dünyanın izlediğini aktaran Ağbal, "Bir taraftan eski Türkiye artıklarına fırsat vermeyeceğiz ama öbür taraftan da Recep Tayyip Erdoğan'a, 'durmak yola devam' diyeceğiz." ifadesini kullandı. 

Ağbal'a ziyaretleri sırasında AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak ve diğer ilgililer eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Naci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rambo yağız 6 yıl önce

Bir fakirin düğününe katılmazsınız kesin godaman birilerinin düğünü bizlerden birilerinin düğünü açmaz siz