Bayburt'ta araç sayısı kaça ulaştı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) motorlu kara taşıtları istatistiklerini güncelledi.

Bayburt'ta araç sayısı kaça ulaştı?
Bayburt Postası - Verilere göre 2018 Kasım ayı itibariyle Bayburt’ta trafiğe kayıtlı motorlu taşıt sayısı 15 bin 276 oldu.

15 bin 276 adet taşıtın yüzde 43,2'sini otomobil, yüzde 18,6’sını kamyonet, yüzde 7,8’ini motosiklet, yüzde 20,9’unu traktör, yüzde 4,4’ünü kamyon, yüzde 3,8’ini minibüs, yüzde 0,7’sini otobüs, yüzde 0,5’ini ise özel amaçlı taşıtlar oluşturdu. Bayburt Kasım ayı sonu itibarı ile trafiğe kayıtlı toplam 15 bin 276 adet taşıt ile Türkiye il sıralamasında 79. sırada yer aldı.

Öte yandan Türkiye’de trafiğe kayıtlı araç sayısı Kasım ayı sonu itibarıyla 22 milyon 850 bin 238 oldu.

Anahtar Kelimeler:
Araç Sayısı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turan yılmaz 5 yıl önce

BAYBURTTA GÖREVLİ GÖNÜLLÜ VE ÖZEL OLARAK SEÇİLMİŞ ELLERİNDE MAKBUZLAR OLUP TUTTUĞU KEYFEKEDER RAPORLAR YAZARAK SÜRÜCÜLERİ MAĞDUR EDEN İNSAN MÜSVETTELERİ.MASLESEF ARAMIZDA YAŞIYORLAR..BELKİDE ÇAYIMIZI İÇİP BİZİMLE UTANMADAN SOHBET EDİYORLAR..BU MAĞDURLARDAN BİRİSİ OLARAK UĞRADIĞIM HAKSIZLIĞIN GİDERİLMESİNİ İSTEDİM.MAALESEF SONUÇ ALAMADIM...RAPORU YAZANLARIN KENDİLERİ NEZDİNDE ÇOK DOĞRU OLDUĞUNU ARAŞTIRMAYA GEREK GÖRMEDEN HER YAZILANA CEZAİ İŞLEM UYGULADIKLARINI ÖĞRENDİM...BAYBURTUMDA BENİM GİBİ ÇOK SAYIDA MAĞDUR İNSANIN OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE ÜZÜNTÜM BİR KAT DAHA ARTTI..GÖRÜŞTÜĞÜM YETKİLİLERDEN BAZILARININDA BU KONUDA MAĞDUR OLDUĞUNU HAKLARINDA CEZAİ İŞLEM UYGULANDIĞINI SÖYLEDİLER...ŞAHSIM OLARAK BUNLARA BAYBURTUN DELİ DUMRULLARI DİYORUM..HAKSIZ YERE YAZDIKLARI RAPORLAR SONUCU MAĞDUR OLANLAR VE ŞAHSIM ADIMA.KULAKLARINI ÇINLATTIM BEDDUA VE AH EDEREK ALLAHA HAVALE ETTİM.