Bayburt'ta Mustafa Serkan Yalçın ve Koliva coşkusu

Bayburt’ta büyük bir hızla devam eden 25. Uluslararası Dede Korkut Şölenlerinin beşinci gününde de coşku hakimdi.

Bayburt'ta Mustafa Serkan Yalçın ve Koliva coşkusu
Bayburt Postası - Etkinlikler kapsamında Şair Zihni Kent Ormanı’nda bulunan amfi tiyatroda gerçekleşen konserde ilk olarak Bayburtlu sanatçı Mustafa Serkan Yalçın sahne aldı. Yalçın Anadolu rock tarzında seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle dinleyenlerden büyük alkış aldı.

Mustafa Serkan Yalçın’ın ardından sahne alan Karadeniz müziğinin son yıllarda yıldızı parlayan temsilcisi ünlü grup Koliva seslendirdiği Karadeniz türküleri ve birbirinden güzel parçalarla Bayburtlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Bayburt’ta Karadeniz rüzgârı estiren Koliva’nın seslendirdiği hareketli parçalara horonlarla eşlik eden vatandaşlar eğlenceye doydu.

Naci Ahıskalıoğlu’nun sunumuyla gerçekleşen program Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’nin grup solisti İlhan Gülten’e çiçek ve plaket takdim etmesiyle sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.