Genç tasarımcılar Aker için tasarladı

İpeğe değer katan tasarımlarıyla kadın moda severlerin yakından takip ettiği Aker, yeni projesi Designers Corner’ın ilkini başlattı.

Genç tasarımcılar Aker için tasarladı

İpeğe değer katan tasarımlarıyla kadın moda severlerin yakından takip ettiği Aker, yeni projesi Designers Corner’ın ilkini başlattı. Marka bu projeyle; genç tasarımcıların koleksiyonlarını, belirli süreler içerisinde İstanbul Bağdat Caddesi mağazasında satışa sunuyor. Designers Corner projesi, genç tasarımcıların daha geniş bir kitleye ulaşabilmesini sağlamayı hedefliyor.

Designers Corner’ın ilk konuğu tasarımcı Kuaybe Gider

Aker’in Designers Corner projesinin ilk konuğu sade, sofistike ve zarif bir tasarım çizgisiyle tanınan Kuaybe Gider oldu. Güncel olandan ziyade eskinin izlerini taşıyan zamansız parçaları öne çıkaran Kuaybe Gider kendi tasarımlarını; özgün, abartıdan uzak ve eskiye dönük olarak tanımlıyor. Etkinlik, açılış kokteylinin ardından, Aker Yönetim Kurulu Üyesi Burak Akyar’ın projeyle ilgili bilgi verdiği konuşmayla devam etti.

Ünlü tasarımcı Kuaybe Gider'in 2014 ilkbahar yaz "retrospektif" koleksiyonu; 1970'li yılların izlerinin hakim olduğu, retro esintileriyle öne çıktı. Tasarımcının koleksiyonunda; romantik fırfır detaylı elbiseler, bol büzgülü etekler, oversize yelekler ve trençler, renkli parçalar ve 70'lerin olmazsa olmazı yüksek bel pantolonlar dikkat çekti.

Aker, Designers Corner projesini farklı tasarımcıların koleksiyonlarına yer vererek sürdürecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.