'Bizden Lezzetler' Pazar günü Bayburt'ta

Kanal D’nin, sunuculuğunu Ceyhun Fersoy’un yaptığı, her cumartesi ve pazar ekrana gelen ve her bölümde başka bir şehre konuk olunan yemek programı “Bizden Lezzetler” bu kez Bayburt’ta!

'Bizden Lezzetler' Pazar günü Bayburt'ta
Bayburt Postası - Kanal D’nin, sunuculuğunu Ceyhun Fersoy’un yaptığı, her cumartesi ve pazar ekrana gelen ve her bölümde başka bir şehre konuk olunan yemek programı “Bizden Lezzetler” bu kez Bayburt’ta!

İl il gezilip birbirinden lezzetli yöresel tariflerin hazırlandığı programın Bayburt durağında Tava Pişisi; Lor Dolması ve Lahana Çorbası var.

Ceyhun Fersoy’un samimi sunumuyla ekranlara lezzeti taşıyacak program 'Bizden Lezzetler' Pazar günü 11.45'te Kanal D ekranında olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ezği 8 yıl önce

BAYBURTTA HEP AYNI KİŞİLER YEMEK YAPMASIN İNSANLAR SADECE BU İNSANLARIN YEMEK YAPIYOR ZANNEDİYOR BAYBURTTA İLK DEFA BÖYLE BİR ÇORBA YAPILDIĞINI GÖRDÜM BÖYLE SOSYAL OLAYLARDA HERKES BULUNSUN

Avatar
Arpali 8 yıl önce

Bu gelen kişileri kim yönlendiriyor hep aynı kişiye bunlarda sıkı akp li galiba başka olamazdı zaten.

Avatar
Bayburt 8 yıl önce

Yinemi bu kadın yemek yapıyor. Pardon yemeklerinizi yapamıyor uydurup durmayın tava pisisi neymis? İzmirde pisi derler bayburtta değil. Mis fb yemeklerinizi bu şekilde gösteriyorsa yazik

Avatar
edep-yahu 8 yıl önce

çok alakasız yemekler yaptı tava pisisi ne ya bir bayburtlu olarak bunu ilk defa duydum uyduruk şeylerle tanıttılar canım memleketi bir de hep bu kadın ne bu ya ne marifetli kadınlar varken, bu kadını gene nerden buldular mahvetti her şeyi yazık çok kötü bir tanıtım oldu.

Avatar
Abdullah Çoban 8 yıl önce

Yıllar önce gorev yaparken tanışmış oldugum bu insanları tekrar gormek bizleri mutlu etti.

Avatar
Gülizar 8 yıl önce

Gerçekten en iyi şekilde formata uygun olarak Bayburt yemeklerini tanıtmıştır...Bayburdumuzu yücelttiler,gururlandırdılar...Ha bir arkadaşımız yorumunda kıymalı pide peynirli pide deriz demiş:gayet iyi bılıyorum ki kıymalı,peynirli pide taş fırınlarında olur....Bayburtluyum dıye geçinenler hiçbirşeylerden haberleri yok sanırım...yüceltecek yerde Bayburtu kötülemiş olduyorlar...saygı duyalım