55. Kütüphaneler Haftası kutlanıyor

Vali Ali Hamza Pehlivan, 25-31 Mart Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İl Kültür Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinliklere katıldı.

55. Kütüphaneler Haftası kutlanıyor
Bayburt Postası - Etkinlikler Şair Zihni Kültür Merkezi’nde Bayburt konulu kitap sergisi açılışıyla başladı. Sergi açılışını gerçekleştiren Vali Ali Hamza Pehlivan kitapları inceledi. Vali Pehlivan daha sonra İl Halk Kütüphanesi’nde çocuklarla bir araya geldi. Burada 55’inci Kütüphaneler Haftası dolayısıyla hazırlanan pastayı kesen Vali Pehlivan öğrencilere kitap okumaları için tavsiyelerde bulundu.

Vali Pehlivan, program kapsamında son olarak kitap tanıtım etkinliğine katıldı. Farklı yaş grubu ve mesleklerden oluşan kitapseverlerin hazırladığı etkinlikte eserler hakkında bilgiler alan Vali Pehlivan organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Pehlivan etkinliğin ardından öğrencilerle bir araya gelerek 55’in Kütüphanler Haftası dolayısıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinliklere Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, Adalet Komisyonu Başkanı Menderes Akar, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.