Jandarmadan miniklere trafik eğitimi

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı, 'Trafik Dedektifleri' projesi kapsamında öğrencilere trafik kuralları hakkında eğitim verdi.

Jandarmadan miniklere trafik eğitimi
Bayburt Postası - Bayburt İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, İçişleri Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nca imzalanan 'Trafik Dedektifleri' projesi kapsamında Şehit Nevzat Kaya ilköğretim okulunda Anaokulu öğrencillerine eğitim verdi.



Jandarmalar, öğrencilere trafikte uyulması gereken kurallar, emniyet kemerinin kullanılması ve emniyet kemerinin önemi, oyun alanları, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar, yaya ve okul geçitlerindeki geçiş kuralları, karşıdan karşıya geçiş kuralları, ışıklı ve sesli işaretlerin ne anlama geldiği hususları ile diğer trafik kuralları hakkında bilgilendirme yaptı.

Eğitimler sırasında uygulamalı olarak örnek gösterilirken, öğrencilere dergi, kitap ayracı ve trafik dedektifi kimlik kartları dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.