Jandarmadan İffet Anıtı'na ziyaret

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Yukarı Kırzı köyündeki “İffet Anıtı'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Jandarmadan İffet Anıtı'na ziyaret
Bayburt Postası - Çevre köy kadınlarının da katıldığı ziyarette Ermeni Mezalimi sırasında namuslarını korumak adına, çocuklarıyla birlikte 40 metrelik su kuyularına atlayarak şehit olan kadınlar ve çocuklar anıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla yapılan etkinlikte ayrıca, 6284 sayılı kanun kapsamında; şiddete uğrayan ve şiddete uğrama tehlikesi bulunan kadınların, çocukların, aile bireylerinin ve tek taraflı ısrarlı takip mağduru olan kişilerin korunması ve bu kişilere yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla kadınların bireysel haklarına yönelik bilgilendirme yapıldı.  
    


 


 

         

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.