Derebaşı Virajları'nda droneler kaldırıldı

Anadolu Ajansı Bayburt Muhabiri ve Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları sürüyor.

Derebaşı Virajları'nda droneler kaldırıldı
Bayburt Postası - Anadolu Ajansı Bayburt Muhabiri ve Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları sürüyor. Alanın taraması için droneler kaldırıldı. 

Nişancı, dünyanın en tehlikeli yolu olarak ünlenen Derebaşı Virajları'nda görüntü çektiği sırada bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düştü. Karayolları ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, Nişancı'yı arama kurtarma çalışmasına devam ediyor. Nişancı’nın yerinin tespit edilebilmesi için drone kaldırıldı. 

Öte yandan Nişancı'nın düştüğü nokta Dumlu (Henege) sınırları içerisinde kalıyor. Düşülen uçurumun bitiminde ise Henege Deresi yer alıyor.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halk 5 yıl önce

İnşaAllah sağ salim bulunur.Rabbim bu mübarek ayda ve saatlerde ailesine bağıslasın...