Belediye personeli Yakup Temur'dan örnek davranış

Bayburt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Yakup Temur, kendisine yakışan örnek bir davranış daha sergiledi.

Belediye personeli Yakup Temur'dan örnek davranış
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Yakup Temur, Bayburt Merkez Uzungazi Mahallesi’nde temizlik yaparken bulduğu bir miktar parayı çevrede yaptığı araştırmada sahibini bulamayınca Uzungazi Mahalle Muhtarı İsmail Pekmezci’ye teslim etti.

Paranın bir ihtiyaç sahibinin veya emekli birisinin olabileceğini düşündüğünü belirterek, vatandaşlık görevini yerine getirdiğini söyleyen Temur, yine böyle bir durumla karşılaşsa aynı şekilde davranacağını ifade etti.

Temur’un örnek davranışının takdire şayan olduğunu belirten Uzun Gazi Mahalle Muhtarı İsmail Pekmezci ise, "Kendisine böylesine güzel bir davranışta bulunduğu için teşekkür ediyorum" dedi. 

BEKDER Onur Ödülü'ne layık görülmüştü

Öte yandan Yakup Temur, Bayburt'un çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile tanınan, sevilen simalarından biri. Temur'un bu yönünü iyi tespit eden Bayburt Bilim Eğitim ve Kültür Derneği, bundan 11 yıl önce, 2009 yılında Temur'a BEKDER Onur Ödülü vermişti.  

Anahtar Kelimeler:
Yakup Temur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 4 yıl önce

Evet çok doğru tesbit. . Bu arkadaş öğlen arası dahi çok süratli işini yapıyor belediye komple bir tarafa bu temizlik ci bir tarafa. Geçen lerde belediyeye uğradım özellikle merdivenler berbat binayı temizleme yapamayanlar şehri nasıl temizleyecek. .. Şehirde yapılacak iş bile kalmadı bari temizlik yaptırın. ..