Bayburtlu Tuğçe Yıldız'ı kaybettik...

Acilin acili olarak Sağlık Bakanlığı nakil listesinde ilk sırada olan Bayburtlu Tuğçe Yıldız hayatını kaybetti.

Bayburtlu Tuğçe Yıldız'ı kaybettik...
Bayburt Postası -  24 yaşındaki kız bir aydır Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde tedavi altındaydı. Tuğçe, 4 yıl sonra ağabeyi ile aynı acı kaderi yaşadı...

İstanbul Şirinevler’de yaşayan 24 yaşındaki Tuğçe Yıldız’a üç yıl önce ‘kalp yetmezliği’ teşhisi konuldu. Tedaviye başlansa da zamanla Yıldız’ın kalbi işlevini yerine getiremez hale geldi. Doktorlar tek çarenin ‘kalp nakli’ olduğunu söyleyince, Tuğçe organ nakli bekleyenler listesine alındı.

TUĞÇE BEKLEDİĞİ KALBE ULAŞAMADI

Acilin acili olarak Sağlık Bakanlığı nakil listesinde ilk sırada olan Tuğçe Yıldız, bir aydır Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde tedavi altındaydı. Ventriküler destek cihazına bağlı olarak yaşamını devam ettiren Yıldız’ın hayatta kalmasının tek çaresi kalp nakliydi. Ancak o kalp nakli olmadı...

BİR BABANIN 4 YIL ARAYLA İKİ EVLAT ACISI

Milliyet gazetesinden Gökhan Kam'ın haberine göre Tuğçe, 4 yıl önce kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden ağabeyi ile maalesef aynı kaderi paylaştı ve hayata gözlerini yumdu. Genç kızın cenazesinin dün Şirinevler'deki Ulu Cami'nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi. Baba Vahit Yıldız ise 4 yıl arayla iki evladını yitirmenin acısıyla hüzne boğuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın Sever 6 yıl önce

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar versin Rabbim.

Avatar
ŞAHİN GÜL 6 yıl önce

RABBİM GÜZEL KIZIMIZA ALLAHTAN RAHMET MEKANI CENNET OLSUN. ANNE BABAYADA RABBİM SABIRLAR VERSİN. EVLAT ACISI ZOR OLAN .DUADAN BAŞKA BİR ŞEY GELMIYOR ELİMİZDEN.

Avatar
Nuran Tavsanci 5 yıl önce

Ben cok uzuldum ama birde baska taraftan dahada cok uzuldum evladiniz olmus lutfen basi acik olan resmini yaynlanan yerlerden cikarttirin.Nacizane fikrimdir Allah rahmet eylesin inna lillahi ve inna ileyhi raciun..

Avatar
Fatma 5 yıl önce

TRT belgesel de izledim çok üzüldüm ağlamaktan bitim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabırlar versin.

Avatar
Barış 5 yıl önce

Allah'ım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah rabbim ailesine sabırlar versin

Avatar
Hasan ay.. 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin cok agladim kimi cocuguna kimi babasina aglar ceske olmasa ama hayat boyle bende izledim belgeselde gercekten kahroldum simdi anladim nakil olayi cok onemli organ bagisinda bulunalim ben aileme diycem bir durum olursa bulunsunlar Allah ailesine sabir versin 2 cocuk 2 candan can..

Avatar
sezgin çetinkaya 5 yıl önce

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah amin

Avatar
Dilek yıldırım 5 yıl önce

Bugün belgeselde izledim acıları tarifsiz çok üzgünüm .