Mursi için Bayburt'ta gıyabi cenaze namazı

Mısır’ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin mahkeme salonunda hayatını kaybetmesi nedeniyle Bayburt’ta öğle namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı.

Mursi için Bayburt'ta gıyabi cenaze namazı
Bayburt Postası - Merkez Yakutiye Camii’nde kılınan gıyabi cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığının aldığı karar doğrultusunda Mursi'nin mahkeme salonunda hayatını kaybetmesi nedeniyle yurt genelinde kılınan gıyabi cenaze sonrasında ardından Muhammed Mursi için dua edildi.

Anahtar Kelimeler:
Muhammed Mursi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Çağıldak 5 yıl önce

Bu ülke için toprağa düşen fidanların hiç birinin gıyabında cenaze namazı kılınmıyor ama çıkaracağı yasada dinimizi bozma amacı net ve açık olan Mursi’nin kılınıyor. Dünyada Müslüman ülkeler dahil hiç bir memlekette ulusal yas ilan edilmediği halde bizde edilmesi de bir başka işaret. Ortadoğu’da da bizden başka Müslüman ülke yok değil mi? Bayburt’un katılaşan siyaset algısına bir yanlış daha eklendi.