Uyuşturucudan 6 kişiye tutuklama

Bayburt ve Erzurum'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı

Uyuşturucudan 6 kişiye tutuklama
Bayburt Postası - Bayburt merkezli 2 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Bayburt ve Erzurum'da  uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Bayburt Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerin, savcılık sorgusu yapıldı. Ardından hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden Yusuf C., Murat T., Sefa A., Mahmut K., Mümin T. ve Ali Rıza A. tutuklandı, kadın şüpheli B.Y. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Hakkında gözaltı kararı bulunan diğer şüpheliler Fatih A. ile Turan A'nın ise başka suçlardan cezaevinde tutuklu bulunduğu öğrenildi.

Kentte uyuşturucu satışının engellenmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 2 aylık teknik ve fiziki takibin ardından çalışma başlatmıştı.

Operasyonda ekipler, Bayburt ve Erzurum'da önceden belirlenen 8 adrese eş zamanlı operasyon düzenlemiş, 9 şüpheliden 7'si gözaltına alınmıştı. Adreslerde yapılan aramalarda ise bir miktar esrar ile ruhsatsız tabanca ele geçirilmişti.AA

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Duvarcı 6 yıl önce

Bu iş bayburta kadar ve Bayburtlu satacak kadar buyuduyse vay halimize

Avatar
rambo yağız 6 yıl önce

Yaaa bi zahmet şunların adını yazdığınız gibi soyisimlerinide düzgün yazın rezil olsunlarr Allah aşkına ne öyle a o m k s tanısın insanlar yüzüne tükürsünlerde daha yapmasınlarrrt

Avatar
halk 6 yıl önce

Uyuşturucu çok büyük tehdit gençliğimiz için kesinlikle fırsat verilmemeli.Satan da ,içen de gereken cezayı görmeli.içicilerede tölerans tanınmamalı ki kötü örnek olmasınlar,ailelerini perişan etmesinler.Ya tedavi ettirilir bu kişiler ya da hapiste hayatlarını tamamlarlar...Satıcılara,baronlara ise en ağır cezalar verilmemeli...