İzinsiz Tıbbi Maske Üretimi yapan 6 şüpheli gözaltında!

Bayburt'ta izinsiz tıbbi maske üretimi ile ilgili yapılan operasyonda 6 bin 194 adet koruyucu tıbbi maske ve 17 top maske kumaşı ele geçirildi.

İzinsiz Tıbbi Maske Üretimi yapan 6 şüpheli gözaltında!
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğün'ce izinsiz tıbbi maske üretimi ile ilgili yapılan operasyon kapsamında;
Bayburt'ta faaliyet gösteren işyerinde yapılan aramada toplam 930 adet koruyucu tıbbi maske, çok sayıda tel klips ve lastik ele geçirildi. Koruyucu tıbbi maskelerin ana imalathane ve deposu olarak kullanıldığı tespit edilen iş yerinde yapılan aramalarda ise 5 bin 264 adet koruyucu tıbbi maske, 17 top maske kumaşı, 2 top maske lastiği, maskelerin paketlenmesi amacıyla kullanılan 82 adet boş kutu, çok sayıda tel klips ve lastik ele geçirildi.

İki işyerinden ele geçen toplam 6 bin 194 adet koruyucu tıbbi maske ve diğer malzemeler ile birlikte B.G., A.A., T.S. isimli şüpheli şahıslar ile Afgan uyruklu M.J., A.A, A.S.J. isimli şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemlere başlatılırken, her iki iş yerine de İl Sağlık ve Ticaret Müdürlüklerince gerekli idari işlemler uygulanarak, işyerleri mühürlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.