Başsavcılık bazı paylaşımlar için harekete geçti!

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajlarında bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma yuvarlanmasına ilişkin, sosyal medya hesapları üzerinden suç unsuru taşıdığı değerlendirilen paylaşımları yapan kişiler hakkında adli işlem başlatıldı.

Başsavcılık bazı paylaşımlar için harekete geçti!
Bayburt Postası - Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, dün Trabzon'un Of ilçesi ile Bayburt'u birbirine bağlayan D-915 karayolu üzerindeki yol temizleme çalışmaları kapsamında haber takibi yaptığı sırada uçuruma düşerek kaybolan AA muhabiri Nişancı'yı arama kurtarma faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, meydana gelen olayın kamuoyunca öğrenilmesi üzerine birtakım sosyal medya hesapları üzerinden söz konusu olaya ilişkin hakaret ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici nitelikte paylaşımlar yapıldığının müşahede edildiği vurgulanarak, "Suç unsuru taşıdığı değerlendirilen paylaşımları yapan kişiler hakkında adli işlem başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Anahtar Kelimeler:
Abdulkadir Nişancı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Sayın savcım ayağının altından öperim yanan yüreğimize su serptin Allah razı olsun

Avatar
Börteçine 5 yıl önce

Bu acılı günümüzde particilik yapan vicdan yoksunlarını başsavcılığa değil direk Allah a havale ediyorum

Avatar
Ünsal usta 5 yıl önce

Kim acımız üzerinden alay siyasi hesap yapıyorsa hesapları tutmayacak yavrularının çektiği ailesinin yaşadığı acıyı çeksinler inşaAllah

Avatar
halk 5 yıl önce

İnsanların,ailelerin acıları üzerinden sözüm ona zevk alan ,travmaları,dramları bile politik gözle değerlendiren insanlıktan nasibini almamış zavallılar için yapılan hukuki takip çok doğru olmuş...Dünyaya bakışımız,siyasi,politik duruşumuz farklı olabilir.Ama nihayetin de insanız...Allah u Teala bu mübarek ay da bu zihniyetteki kişileri ıslah eylesin.Birlik ve beraberliğimizi bozmaya,fitne çıkarmaya çalışan kişi ,grup ve örgütlere fırsat vermesin..

Avatar
Bayburt lu Salih 5 yıl önce

Başsavcılığın almış olduğu karar isabetli olmuş;
Hadsiz güruh tanımadığı bir insanın mağduriyeti veya olası ölümü üzerinden (inşAllah sağ salim bulunur), sevinç naraları atan terbiyesizlerin, ruh halinin insan ruh hali olmadığını, vandal olduklarını gösteriyor .
Mümkünse adli makamlar, bunların ruh hallerinin nasıl olduğu ve ruh hallerinde sorun var ise, yani insani ehliyetlerinin olmadığının belgelenmesi ile beraber, bunlar ruh halleri yoktur veya ruh halleri vardır ama hadsizdirler diye,kamuoyuna bildirilip ifşa edileceklerini anlasınlar, hadlerini aşmasınlar

Avatar
Muzaffer.gurbetdeki.keleverekĺi 5 yıl önce

Bu sosyal.medya.uzerindeñ.deyerli.kardesımiz
Abdülkadir.nisaniya.hakaret.te.bulunan.
Amerika.usâklai.yunan.cocuklari.ermeninin.
Tohumları.bünlar.buulkenin.deyerlerine.
Saldırarak.intikam.almak.istiyorlar
Çünkü.bunlar.korkaklar.odlékler.karsikarsiya.gelemezler.karsilarinda.buyuk.saf.turkleri.bulacaklartemiz.turkkan.li.askeri.poisi.ve.büyük.türk.milletini.bulacaklar.o.yüz sen.hep.böyle.kallesce.saldiriyorlar.
Amma.velakin.ne.turk.vataninda.nede.helehele.bayburt.gibi.birsehirde.abdulkadirler.
Bitmez.tum.hainlere.satilmislara.duyurulur