Atatürk İlköğretim'de hırsılık vakası!

Atatürk İlköğretim Okulu'nda yaşanan hırsızlık olayının suçluları yakalandı.

Atatürk İlköğretim'de hırsılık vakası!
Bayburt Postası - Atatürk İlköğretim Okulu'nda yaşanan hırsızlık olayının suçluları yakalandı. Okul müdürünün Emniyet Müdürlüğü'ne yaptığı şikayet sonrası harekete geçen ekipler kısa sürede suça sürüklenen çocuklar E.S. ve H.A.'yı yakaladı. 

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yar aldı:

"Okulun penceresini gece bilinmeyen saatlerde kırarak içeri giren, kameraların bağlantı kablolarını kesen ve kameraları devre dışı bırakarak okulun kantin kısmından 420 TL nakit para çalan şahısların olduğunu bildirmesiyle başlatılan adli tahkikatta; Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan çalışmalarda, güvenlik kamerası araştırmalarından ve okul yönetimiyle yapılan mülakatlardan şüpheli iki erkek şahsın eşkalleri tespit edilmiş, şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar hızlandırılmıştır. Ekiplerimizin yaptığı yoğun çalışmalar neticesinde suça sürüklenen çocuklar E.S. ve H.A. 12.06.2017 günü saat 21:00 sıralarında ekiplerimiz tarafından yakalanmıştır. İlimizde halkımızın can ve mal güvenliğinin tesisi için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent 7 yıl önce

Onlar nasıl çocuk ki kameraları bile devre dışı bırakabiliyorlar

Avatar
HAKKI 7 yıl önce

ZAMAN DEĞİŞTİ. HIRSIZLIKTA BİR MESLEK VE GEÇİNME YOLU OLDU. BUDA DEMEK OLUYORKİ KAPINI KİTLİ TUT, KOMŞUNU HIRSIZ TUTMA. YAZ TATİLİ GELİNCE İLİMİZDE BULUNAN BAZI OKULLAR İYİCE SAHİPSİZ KALIYOR. ÇARE; MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HİZMET ALIM YOLUYLA OKULLARA GÜVENLİK GÖREVLİSİ VERECEK. ÜNİVERSİTELERDE VE BAZI DEVLET DAİRELERİNDE OLDUĞU GİBİ.

Avatar
Asil 6 yıl önce

Bülent bey çocuk dedikleri kocamn kişiler. Yazık