3 çocuk annesi genç kadın canına kıydı!

Bayburt'ta üç çocuk annesi genç kadın canına kıydı.

3 çocuk annesi genç kadın canına kıydı!
Bayburt Postası - Eşinden şiddet gördüğü iddia edilen E. B. (28) isimli üç çocuk annesi kadın kendini astı. Dün gece evde yaşanan şiddetin ardından emniyetten yardım isteyen, emniyet mensuplarınca Öğretmenevi'ne yerleştirilen E. B. isimli kadının cesedine sabah saatlerinde ulaşıldı.

Sabah kahvaltısına katılmayan E.B., oda temizliği yapan personele de cevap vermeyince konu idari birimlere bildirildi. İdari personel E.B.'nin  odasına girerek, banyoda genç kadının cesedine ulaştı. Banyo penceresine eşarpı ile kendini asan E.B.'nin, 3, 8 ve 10 yaşlarında 3 çocuğunun olduğu öğrenildi.    

Öte yandan Düzce nüfusuna kayıtlı E.B.'nin eşi F.B'.nin ise Erzurum nüfusuna kayıtlı olduğu ve Bayburt'ta memur olarak görev yaptığı öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 4 yıl önce

Allah Rahmet eylesin...Taksiratını affeylesin.Çok üzücü bir durum...

Avatar
Aziz 4 yıl önce

Allahım affet... Yazık nasıl bir caresizlik ve sahipsizlik.. Çok üzücü bir durum... Kelime bulamıyorum söyleyecek

Avatar
BAYBURT KALESİ 4 yıl önce

Bu zavallı kadın, kısa da olsa şimdi diyecek ki ben hayat yaşadım, Allah rahmet eylesin...Demek ki kadın canından bezmiş,onu hayata bağlayacak ,canı gibi sevdiği çocukları bile düşünemez hale gelmiş....!