Başkan Arslan Gürer, bölge gazetecilerini ağırladı

Bayburt Gazeteciler Cemiyetinin misafiri olarak Bayburt’a gelen 50'ye yakın gazeteci Demirözü’nde tekne turu yaptı.

Başkan Arslan Gürer, bölge gazetecilerini ağırladı
Bayburt Postası - Demirözü'nde tarım arazilerinin sulanması için yapılan Demirözü Barajı'nın ilçe belediyesinin girişimleriyle turizme açılmasının ardından vatandaşların ilgisi artarak devam ediyor.

Bölgenin en önemli turizm mekanlarından biri haline gelen Demirözü, hafta sonu Karadeniz Bölgesi Gazetecilerini ağırladı. Diriliş’le baraj turu atan ve baraj etrafındaki otantik restoranda Bayburt alabalığının tadına bakan 50’ye yakın gazeteci Bayburt’ta unutamayacakları bir gün yaşadı.

Hedef her geçen gün artıyor

Demirözü Belediye Başkanı Aslan Gürer’de misafirleri ilçelerinde ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, “Geçen yıl 50 bin ile 80 bin arasında turist ağırladık. Bu yıl bunun iki katı ya da üç katı bir beklentimiz var. Baraj etrafında peyzaj çalışmalarına başladık. Eksik kalmış durumlar vardı onları düzenlemeye başladık. Sağlıklı bir şekilde bu çalışmalarımızı da tamamlayıp misafirlerimize en güzel  hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bayburt Gazetciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ise kenti ziyaret eden gazetecilerin ilçeye hayran kaldıklarını belirterek, “Demirözü Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten burası Bayburt için önemli turizm mekanlarından birisi ve bunu tüm Karadeniz'e tanıtma imkanı bulduk. Yaklaşık 2 bin rakımda tekne turu yapan gazeteci arkadaşlarımız da ilk defa bu kadar serin ve otantik bir ortamda tekneyle gezme imkanı buldu” dedi.

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen ise, belediyenin baraj etrafında yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsederek, Başkan Aslan Gürer’e yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti. 

Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun da programa katılarak ilçeye gelen tüm misafirlerle tek tek ilgilendi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vedat YILMAZ 5 yıl önce

Secime katilamayan baskanin hakkinida hatirlatmak lazim. Demirozune yaptigi katki inkar edilemez.