Erdoğan'a en yüksek oy Bayburt'tan

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan en yüksek oyu Bayburt’tan aldı.

Erdoğan'a en yüksek oy Bayburt'tan
Bayburt Postası - Cumhur İttifakı'nın adayı olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olmayan sonuçlara göre en yüksek oyu aldığı 5 ilin 3 tanesi Karadeniz'den. Erdoğan'ın Bayburt'taki oyu yüzde 81,92, CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin resmi olmayan seçim sonuçlarına göre en yüksek oyu aldığı il ise yüzde 58 ile Kırklareli oldu.

Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olmayan seçim sonuçlarına göre en yüksek oyu aldığı yerler arasında Karadeniz illeri dikkat çekiyor.

Erdoğan, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre en yüksek oyu yüzde 81.92 ile Bayburt'tan aldı. Rize ve Gümüşhane yüzde 77 üzerinde oyla ile 2 ve 3.sırada. Onları Çankırı ve Aksaray izliyor.

Öte yandan Saadet Partisi'nin adayı Temel Karamollaoğlu da en yüksek oy oranına yüzde 2.63 ile Bayburt'ta ulaştı. 


Seçim zaferi Bayburt'ta kutlandı

Öte yandan Bayburt'ta vatandaşlar, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından sevinç gösterilerinde bulundu.
Bayburt'ta vatandaşlar, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından sevinç gösterilerinde bulundu.

Ellerinde Türk bayrakları, parti bayrakları ve Recep Tayyip Erdoğan posterleri taşıyan vatandaşlar, AK Parti il binasının bulunduğu Cumhuriyet Caddesi önünde toplandı.

Araçlarını bayraklarla süsleyen vatandaşlar da cadde üzerinde konvoy oluşturarak kutlamalara eşlik etti.

Burada vatandaşlara yönelik teşekkür konuşması yapan AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, Bayburt halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği sözü tutarak kendisine yüzde 82'lik bir rekor destek verdiğini söyledi.

Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den Bayburt milletvekili seçilen Fetani Battal ise 2001'de uzun ince bir yola çıkan AK Parti'nin, bu yolu yürümeye ant içtiğini belirterek, AK Parti'nin bu yolu milletle beraber yürüdüğünü kaydetti.

Battal, seçim sürecinde AK Parti'den aday olduğunu ancak artık tüm Bayburt halkının milletvekili olduğunu ve Bayburtlulara hizmet etmekten de onur duyacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından alanda toplanan binlerce vatandaş, davul zurna eşliğinde halay çekerek sonuçları kutladı.




Anahtar Kelimeler:
Recep Tayyip Erdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zahitli 6 yıl önce

aslanım koçum canım bayburt um yine rekorları kırıyor Ama sonuç 1 vekil yakında ilçe olucaz hastane var ameliyat yapacak doktor yok nüfüs yok saçma sapan yatırımlar hergün park açılyo şimdi de millet kıraathanede açılır yakına bol bol kek yerler yakında şehir yabancıların eline geçer vah garibim bayburt

Avatar
Maşallah ! 6 yıl önce

Neyi koysak kazanır diyorlardı. Doğruymuş!

Avatar
Emre 6 yıl önce

Yaşasın işkur ..

Avatar
ANLAMSIZ 6 yıl önce

BAYBURTUN SAYIN CUMHURBAŞKANINA OY VERMESİNE DEĞİL DE HİÇ BİR HİZMETİ OLMAMASINA RAĞMEN BAYBURT AK PARTİ TEŞKİLATINA OY VERMESİNE ŞAŞIRIYORUM GERÇEKTEN ARKADAŞ TAMAM ERDOĞANA OY VERDİN SEVİYORSUN PEKİ YA AK PARTİDEN HANGİ HİZMETİ ALDIN ONU DA BİR SÖYLESEN BAYBURT PERİŞAN VAZİYETTE NE BELEDİYE HİZMETİ VAR NE SAĞLIK HİZMETİ VAR ERZURUMA GİDİYORSUN HASTA OLUNCA MEMLEKETTE DOĞRU DÜRÜST ŞEHİR MEYDANI BİLE YOK HALA AK APRTİYE OY VERİLİYOR BAYBURTTA ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL

Avatar
arifen 6 yıl önce

tabi tüm sorunları çözüldüğü için onaltı yıllık hizmetlerin karşılığını verdi baybrtlular

Avatar
BAYBURT GADASI 6 yıl önce

AK PARTİYE VERDİĞİMİZ OYUN KARŞILIĞINI ASLA ALAMADIK TEŞEKKÜRLE GEÇİŞTİRİLDİK..TERÖRİSTLERE DESTEK VEREN İLLERE FABRİKALAR YAPILIRKEN YENİDEN MODERN ŞEHİRLER YAPILIRKEN BAYBURT' A SADECE TEŞEKKÜR YETERMİ?TEESSÜFLER OLSUN ...SİLAHLI TERÖR DESTEKÇİLERİ ÖDÜLLENDİRİLMEYE DEVAM EDİLECEK...YAZIK BAYBURT'A.HEPSİ 78 BİN KİŞİLİK BİR VİLAYET 80 YILLIK İHMAL DEVAM EDİYOR.BU GİDİŞLE ÇOK EDECEK....BENCE VATANSEVERLİĞİ VE İNAÇLILIĞI ZİRVE YAPMIŞ BU HALK BUNU HAKETMİYOR ..DEVLET BAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN' DAN AFERİNDEN, TEŞEKKÜRDEN ,BRAVODAN ALKIŞTAN DAHA FAZLA ŞEYLER BEKLİYORUZ BU KAÇINCI REKOR.....YOKSA MADEMKİ BAYBURT'LUYUH ....

Avatar
bayburtlu 6 yıl önce

fettani hocayı tebrik ediyorum.Allah çıktığı yolda yardımcısı olsun.Bu dönem artık farklı olması lazım .Cumhurbaşkanımızı birincilik kürsüsüne taşıdık.Artık Bayburttaki siyasilerin bahanesi kalmadı.İnşAllah bu bilinçle şehrimize hizmetlerin en güzelini getireceklerdir.

Avatar
Esentepe 6 yıl önce

sayın vekilim bayburt bayburtluluğunu yaptı bayburt a sahip çıkın gidip iş yapın adaletli olun önceki dönemlerde dörev alıp şimdi boşta olan fakat devletin parasını alıp yatanları artık hakkımızı vermeyin ben ssk primi ödemek için insaatta çalışıyorsam oda yatıp maaş almasın hemde ikinci bir iş yapıyorlar yazık millet hakkı yetim hakkı devletin hakkı esentepe yapılan yol yanlış bir an önce galerden bir alt geçitle yeniden düzeltilmeli trabzon erzurum yolu tekrar üst yoldan verilmeli doğruyu yapmalı kışlanın ordaki demirözü yolu dönüş kavşagı ve viyadük yıklımalı doğru olan yapılmalı en önemlisi bayburt a bir fabrika yapılmalı özel sektörle mi olur devletmi olur 3000 kişilik bir fabrika bayburt luyu bayburt ta tutmanın yollarından biride bu ucuz şehir her yönden ucuz olmalı artık bayburt bunları hak ederek bir yerlere gelmeli işkur günü kurtarmak adına ama devamlı olsun fettani bey size bakanımıza belediye başkanımıza çok iş düşüyor