Bayburt sandık başında

Bayburt'ta, anayasa değişikliği referandumunda 56 bin 885 seçmen 285 sandıkta oy kullanıyor.

Bayburt sandık başında
Bayburt Postası - Bayburt'ta, anayasa değişikliği referandumunda 56 bin 885 seçmen 285 sandıkta oy kullanıyor. Maliye Bakanı Naci Ağbal da anayasa değişikliği için halk oylamasında oyunu kullandı.

Ağbal, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ile oy kullanacağı Şeyhhayran Mahallesi'ndeki Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okuluna geldi.

Vatandaşlar ve sandık görevlileriyle selamlaşan ve kısa süre sohbet eden Ağbal, oyunu "1032" nolu sandıkta kullandı.

Ağbal, gazetecilere yaptığı açıklamada, halk oylamasının Türkiye için güzel günlere vesile olması temennisinde bulundu.

"Bu anayasa değişikliği Bayburt'umuza, Türkiye'ye, ülkemize, memleketimize, milletimize inşallah bereketli, güzel günler için vesile olur. Birliğimize, beraberliğimize vesile olur. İnşallah bereketli, yeni bir Türkiye için başlangıç olur." ifadelerini kullanan Ağbal, daha sonra Halk Eğitim Merkezinin bahçesinde vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Vali İsmail Ustaoğlu ise Anayasa Değişikliği Halkoylaması oyunu Bayburt Fen Lisesi 1076 No'lu sandıkta kullandı.

Saat 07.00'de başlayan oy verme işlemi 16.00'ya kadar devam edecek.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.