Ağbal: "AK Parti tek başına iktidar olacak"

K Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, "İnşallah 1 Kasım seçimlerinde dimdik bir şekilde, güçlü bir şekilde tek başına AK Parti iktidar olacak, istikrar devam edecek" dedi.

Ağbal: "AK Parti tek başına iktidar olacak"
Bayburt Postası - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, "İnşallah 1 Kasım seçimlerinde dimdik bir şekilde, güçlü bir şekilde tek başına AK Parti iktidar olacak, istikrar devam edecek" dedi.

AK Parti Bayburt Gençlik Kollarına ait seçim irtibat bürosunun açılışına katılan Ağbal, AK Parti'nin 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri'nde güçlü şekilde iktidar olacağını söyledi.

Ağbal, burada yaptığı konuşmada, açılan seçim irtibat bürosunun sadece gençlere yönelik olduğunu belirterek, "Sırf gençlerimiz için gençlerimize olan sevgimiz dolayısıyla ayrı bir seçim irtibat bürosu açıyoruz. Rabbim burayı hepimiz için hayırlı uğurlu eylesin" diye konuştu.

Ağbal, gençlerin kendilerinin medarıiftiharı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Gençlerimiz bizim medarıiftiharımız, geleceğimiz, her şeyimiz. Biz onlara inanıyoruz. Onlar da Allah'ın izniyle AK Parti'ye inanacak ve inşallah 1 Kasım seçimlerinde dimdik bir şekilde, güçlü bir şekilde tek başına AK Parti iktidar olacak, istikrar devam edecek. Geri kalan 10 gün boyunca bu kapı hiç kapanmayacak, gece gündüz açık kalacak. Tüm gençlerimizi burada görmek istiyoruz. Bütün gençlerimiz burada olacak, bir ve beraber olacağız."

Anahtar Kelimeler:
AK PartiNaci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 9 yıl önce

1 haziran seçimlerinde tek başına iktidara gelemeyip, bitli yorganlarınızın meydana çıkmaması için üsten alınan talimatla koalisyona bir türlü yanaşmayan, şimdi utanmadan meydanlarda MHP koalisyondan kaçtı diyerek propaganda yapanlar kullardan utanmıyorlarsa, yalan söyledikleri için Allah tan da mı korkmuyorlar. her şeyde aldatıldık, kandırıldık diyenler bu insanların karşısında hiç mi yüzleri kızarmıyor. hırsızları komisyonlardan, meclisten kurtaranlar bakalım hesap günüde toplanıp onları kurtarabilecekler mi. sadece şehit cenazesi gelmiyor diyerek, bu millete yalancı bahar yaşatanlar 7 haziran sonrası ne oldu da güneydoğu kan gölüne döndü. bununda mı sebebi MHP. iyi işler size, kötü işler olunca muhalefete yüklen. oh ne ala ne güzel.

Avatar
HASBİ 9 yıl önce

Bunlar seçimler arifesinde her kılığa girer. bunlar şeytanı geçtiler. bunlar ayaklar altına aldıkları milliyetçiliğe bile soyundular.

Avatar
YA SABIR 8 yıl önce

hasbi.krdeşim .dansözlerin bir özelliyi kalmadı artık.pıyasa kıcı başı ayrı oynayanlarla dolu. selam olsun