Vali Pehlivan'dan yatırımcılara çağrı

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan kaleme aldığı mektupla yatırımcıları Bayburt’a davet etti.

Vali Pehlivan'dan yatırımcılara çağrı
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan kaleme aldığı mektupla yatırımcıları Bayburt’a davet etti.

Mektubunda Organize Sanayi Bölgesi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı hibe ve teşviklerinden bahseden Vali Pehlivan yatırımcılara Bayburt’ta bu desteklerden yararlanma çağrısında bulundu. Vali Pehlivan söz konusu mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer Hemşerilerim;

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız tarafından uygulanmakta olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı çerçevesinde 12. Etap proje başvuruları başlamış olup, bu kapsamda ilimizde yapılacak olan tarımsal yatırımlara yüzde 50 hibe desteği sağlanmaktadır.

Bununla birlikte Bayburt Organize Sanayi Bölgemizde yapılan yatırımlarla; Organize Sanayi Bölgemizin elektrik, kanalizasyon, arıtma, içme suyu, parke, yol ve doğal gaz altyapısı tamamlanma aşamasındadır. 23 ilde başlatılan Cazibe Merkezleri Programı’nda yer alan Bayburt, aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılacak yatırımlarda 6. Bölge Teşviklerinden yararlanabilmektedir.

Bayburt’umuzun kalkınması için sizlerin de bu fırsatı değerlendirmesi amacıyla bu bilgilendirmeyi bir sorumluluk olarak görmekteyiz. Bu vesile ile ekte yatırım konuları ve hibe oranları belirtilen konularda ilimizde yatırım yapmak isteyen hemşerilerimizi ve ilgili bütün yatırımcıları İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz ile irtibata geçmeye davet ediyoruz.

Göstereceğiniz ilgi için şimdiden teşekkür ediyor, içten en iyi dileklerimi, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”​

Anahtar Kelimeler:
Ali Hamza Pehlivan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gada69 6 yıl önce

Ula mektup yazmakla gezmekle lafla yatırım olsaydı şimdi parisle yarisirdik sayın vali bırakın boş işleri gezmeyi yazmayı bize somut adım lazım somut

Avatar
DOĞRUCU 6 yıl önce

BAYBURTTA ULAŞIM SORUNU VAR DAHA ÇEVRESİNDEKİ ŞEHİRLERE ULAŞIM YOK YATIRIMCI ORAYA GELİP DE ZARAR MI ETSİN BAYBURTTA YOL YOK YATIRIMCI NİYE GELSİN BU ŞEHİR DÜNYA KADAR GÖÇ VERİYOR İNSAN YOK ADAM BURAYA PARAYI NEDEN GÖMSÜN HERKES YATIRIM YAPARKEN MENFAATİNİ DÜŞÜNÜR HAKLI OLARAK BURADA DAHA EN TEMEL İHTİYAÇLAR BİLE YOK BEN YOL GİBİ HASTANE GİBİ SANKİ TERKEDİLMİŞ BİR KASABAYI ANIMSATIYOR BAYBURT BUNU ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA GERÇEK BU BURAYA YATIRIM FALAN UĞRAMAMIŞ BU KADAR GERÇEK KABAK GİBİ ORTADAYKEN YATIRIMCI DA DOĞAL OLARAK GELMİYOR BAYBURTUN GELİŞMESİ İSTENMİYOR ZATEN KÜÇÜK VE HEP ÖYLE KALSIN İSTENİYOR DÜŞÜNCE BU OLUNCA HALİYLE GELİŞME DE OLMUYOR VESSELAM

Avatar
Mehmet bey 6 yıl önce

Daha doğru dürüst yol yok yatırım diyor hey Allah'ım hep göz boyama

Avatar
Bayburdi 6 yıl önce

Bir Bayburt'lu olarak Sayın valimize gayretlerinden ötürü çok teşekkür ederim. Varsa eğer memleketini düşünen bir iş adamı bu çağrıya mutlaka cevap vermelidir. Saygılar.