Pide fiyatları belli oldu

Ramazan ayında sofraların vazgeçilmesi pidenin fiyatları belli oldu.

Pide fiyatları belli oldu
Bayburt Postası - Ramazan ayında sofraların vazgeçilmesi pidenin fiyatları belli oldu. Yeni tarifeye göre 400 gram sade pide 2.75 TL, 400 gram yumurtalı pide ise 3.00 TL’den sofralardaki yerini almış olacak.

Geçen yıl  yılında 520 gram yumurtasız pide 3,00 TL, 520 gram yumurtalı pide ise 3,50 TL'den satılmıştı. Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığının aldığı karara göre Ramazan Pidesi 100 gram gramajından düşülmek kaydıyla zam görmüş oldu.

Anahtar Kelimeler:
ZamRamazan Pidesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu Ahmet 6 yıl önce

Zam değil güncelleme diyelim

Avatar
seyfo 6 yıl önce

Evet ramazan geldi hoş geldi fırıncılara bayram millete zam geldi bayburt ta fırıncılar neden kollanıyor yetkililer neden seyirci kalıyor ALLAH aşkına sesimizi duyan yokmu hem gram düşmüş hem zam bu nasıl bir anlayış belediye her tarafta satnları kolluyor su sayacı satanı kolluyor ekmek satanları kolluyor dairede müteahitlik yapan memurlarını kolluyor vatandaş eziliyor yazık en yakın aşkalede oda ilçe bakın ekmek ve pide fiyatları kaç lira bu kadar zulum olmaz mecbur alıyoruz fırıncılar hakkınızdan fazlası haramdır haram olsun

Avatar
Yusuf 6 yıl önce

250 grm ekmek erzurumda 75 kuruş bayburtda 1.25 kuruş. Ayip utanin bunun hakıni vereceksiniz

Avatar
Hasan 6 yıl önce

Erzurum da 250 grm 75 kuruş bayburtda 1.25 bumu adalet bayburta iş bile yok

Avatar
Adalet verir 6 yıl önce

Bu firincilar en aç kesim oldugundan vatandas olarak onlara bakmak boynumuzun borcu